Стара Загора. Международна среща-дискусия Устойчивият и природосъобразен начин на живот“

...
Стара Загора. Международна среща-дискусия Устойчивият и природосъобразен начин на живот“
Коментари Харесай

Стара Загора: Младежи обсъждат екологични проблеми в града в среща-дискусия на 12 март

Стара Загора. Международна среща-дискусия „ Устойчивият и природосъобразен метод на живот “ ще се организира в Стара Загора на 12 март 2018 година (понеделник),от 10.00 часа в конферентна зала „ Загора “ на хотел „ Сити “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Форумът е по план „ Бъди резистентен, не изхвърляй бъдещето си “ на Сдружение с нестопанска цел „ Академия на триумфа “ в партньорство с Превантивно-информационния център по зависимости към Община Стара Загора. В него ще вземат участие 31 юношески служащи и юношески водачи от 10 страни (Полша, Испания, Словакия, Кипър, Гърция, Италия, Чехия, Литва, Турция, България), които са в Стара Загора от 7 до 14 март 2018 година за обучителен курс по стратегия „ Еразъм + “, основна активност 1 на Европейската комисия, управлявана за България от Центъра за развиване на човешките запаси.
Устойчивият и природосъобразен метод на живот, като съществена тематика на срещата, ще предизвика останалите поканени участници - доброволци от Младежки доброволчески клуб „ Дарители на вяра “, представители на други локални юношески организации, на Тракийски университет, Народно читалище „ Родина-1860 “, Център за поддръжка на личностното развиване към Община Стара Загора, Международен юношески център, Сдружение с нестопанска цел „ Зелени Балкани “, Сдружение за модерно изкуство и просвета „ Различният взор “ да споделят положителни практики и нови хрумвания, да показват настоящи достижения в областта на екологията, преработването, потреблението на екологични материали в работата, оползотворяването на отпадъчни материали за творчество, съзидание и за други приложения.
Срещата ще бъде модерирана от Йордан Гочев, бакалавър по специалността „ Екология и запазване на околната среда “ на Тракийски университет и доброволец към клуб „ Дарители на вяра “. Той, като се изключи че ще показа екологични достижения, настоящи за район Стара Загора, с интерактивни способи ще подкрепя търсенето на отговори от всички участници за юношески вероятности, за резистентност, за бъдеще с обмислен риск.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР