Стара Загора. Камен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора

...
Стара Загора. Камен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора
Коментари Харесай

Камен Василев е сред участниците на “Писта Стара Загора”

Стара Загора. Камен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X) от тима на пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм ” ще вземе присъединяване в идната конкуренция на “Писта Стара Загора ”, която е четвърти кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. За старозагорското съревнование има подадени 68 поръчки за 4-те обособени класа. В клас “Макси ”, в което се състезава и Василев те са 11.

През този сезон, Василев има записани на сметката си две 4-ти места, на “Писта Бургас ” и “Писта Русе ”, а на “Писта Енеос ” не започва, след проблеми в електрониката на неговия автомобил. Във краткотрайното класиране той се намира на 6-та позиция, а тима на
“КА-2 Рейсинг Тийм ” е водач в подреждането.

“Готови сме за надпреварата, както механически, по този начин и физически. По време на паузата направихме няколко тренировки. Очаквам забавно съревнование, защото колите в серията ще са повече от нормалното. Надявам се на положително класиране ”, показа Василев преди спортния уикенд.

Програмата на “Писта Стара Загора ” включва квалификации, които ще бъдат в съботa и стартират в 13:00ч, надпреварите в обособените серии са в неделя, като 1вото от тях стартира от 11:00ч., като формалното разкриване е половин час по-рано.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР