Стара Загора. Единадесето основно училище Николай Лилиев“ организира семейна олимпиада

...
Стара Загора. Единадесето основно училище Николай Лилиев“ организира семейна олимпиада
Коментари Харесай

Семейна олимпиада организират в училище в Стара Загора на 22 април

Стара Загора. Единадесето главно учебно заведение „ Николай Лилиев “ провежда фамилна олимпиада „ Мама или баща и аз “. Мероприятието ще се организира на 22 април (четвъртък) от 16.00 часа в двора на образователното заведение при строго съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

В надпреварата ще вземат присъединяване възпитаници от 1 до 4 клас дружно с един от родителите си. Те ще имат опция да се впуснат в конкуренция за спечелването на орден в три разнообразни игри: „ Точна пукотевица “, „ Точен шут “ или „ Бързи крачета “. Надпреварата е проведена по националната стратегия „ Участвай и променяй- родителят деен сътрудник на учебния живот “ за образователната 2020/2021 година на Министерство на образованието и науката.

„ Целта ни е събитието да се трансформира в същински празник за децата и техните родители. Тази образователна година беше нетипична и учениците учиха през част от времето отдалечено желаеме в този момент да имат опция да бъдат на открито и да се забавляват “, описа шефът на учебното заведение Желязко Богданов.

Предвижда се през новата образователна година да бъдат формирани три паралелки за първи клас. „ Радваме се на интерес от страна на учениците, които да прекрачат за първи път прага на учебното заведение и да бъдат в първи клас “, добави Богданов.

В ОУ „ Николай Лилиев “ сега се образоват близо 300 възпитаници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР