Стар герой на 19 минути е Атанас Добрев, наричан още

...
Стар герой на 19 минути е Атанас Добрев, наричан още
Коментари Харесай

Защо Насо Мафията остана зам.-министър при Промяната: при Борисов 3 беше квота на Атака, сега е на БСП

Стар воин на 19 минути е Атанас Добрев , именуван още от гимназиалните си години Мафията, който за всеобщо учудвате остана заместител – министър на земеделието .

Попаднал на поста в кабинета Борисов 3 като квота на Атака, мъжката секретарка от олигархичен кръг, непосредствен до Движение за права и свободи, за който сме писали нееднократно, в този момент още веднъж е представител на Българска социалистическа партия – към този момент в държавното управление на Промяната.

В това няма особена изненада, тъй като точно като наследник на аления активист Чавдар Добрев той въобще попада в бранша – напряко като шеф на отдел в Държавен фонд земеделие при Царя и Тройната коалиция.

При втория от тези кабинети е изместен за консултант на шефа на Държавната организация по горите и и.д.парламентарен секретар на институцията, тъкмо при правенето на фамозните заменки, когато десетки олигарси смениха гори по чукарите за скъпа земя на първа линия на морето. Издига се и до началник на Национален фонд Българска гора.

В кабинета Орешарски на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се мести от ролята на мъжка секретарка в олигархичен агрокръг, непосредствен до Сараите, в която обитава при първото ръководство на ГЕРБ, на длъжността парламентарен секретар на Министерството на земеделието. Тогава то се води с червен министър, само че действително си е в ръцете на Движение за права и свободи.

В края на това ръководство Мафията става за 2 месеца изпълнителен шеф на Държавен фонд Земеделие, откакто Движение за права и свободи в профил алените му шефове.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР