Станка Златева или Златната Златева, както още я наричат (и

...
Станка Златева или Златната Златева, както още я наричат (и
Коментари Харесай

Честито! 40-годишната юбилярка Станка Златева шокира България с лично разкритие

Станка Златева или Златната Златева, както още я назовават (и с цялостно право) е рожденичка, освен това юбиляр. Обичаната от всички българка навършва 40 години и е щастлива, че даже огромни национални медии се сетиха за нея.

Станка отпразнува рождения си ден в залата за тренировки, дружно с децата, които образова. Тя призна, че това е нещото, което желае да прави, до момента в който може и не мисли нито за промяна на попрището, нито за пренасяне в чужбина. Там, където е в този момент, й е най-добре, въпреки че…

Има едно въпреки и тъкмо то шокира България. А точно – макар голямото й предпочитание, Станка Златева не съумя да си откри мъж и да свие фамилно гнездо. Тя искаше да се омъжи и да роди дете, само че не просто поради годините, а по обич. Шокиращо е, само че към този момент се е отказала от тази си фантазия.

„ Спрях да диря, да очаквам, да желая. Всеки човек е със ориста си, може моята да е обвързвана с други неща. Добре ми е по този начин, свободна съм и за нищо на света не бих живяла с мъж единствено, с цел да се каже, че не съм сама.

В такива случаи човек даже е още по-сам “, безапелационна е Златева.

Мъжете, които срещала до момента и с които считала, че може да се получи, мощно я разочаровали. Повечето от тях даже се бояли от решителността й и женската й мощ. „ Мухльовци “, разясняват ги и нейни другари.

Ние и пожелаваме да откри верния човек и да бъде доста щастлива и здрава.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР