Станислав Иванов направи тази вечер своя неофициален дебют за националния

...
Станислав Иванов направи тази вечер своя неофициален дебют за националния
Коментари Харесай

Станислав Иванов пред БНТ: Вината за загубата си е само наша

Станислав Иванов направи довечера своя всекидневен дебют за националния тим на България, влизайки като запаса на мястото на Лукас Петков.

Пред камерата на Българска национална телевизия след дуела футболистът на Арда Кърджали съобщи, че виновността за този резултат е напълно в нашия състав и призна, че не сме основали задоволително обстановки в преди позиции.

" Мисля, че играхме против един доста удовлетворителен тим, Виждате, че те са първи в своята група и ще се класират за Евро 2024. Не се извинявам, виновността за загуба си е единствено наша. Първото полувреме ни вкараха гол с едно състояние, само че отново споделям, че виновността е в нас футболистите ", стартира Иванов.

" В последните мачове сътворяваме прекомерно малко обстановки. Ние не сме тим от такава класа, че да отбележим гол от едно състояние ", сподели още юношата на Левски.



Друг от българските национали в лицето на вратаря Димитър Митов пък се опита да огледа с оптимизъм към бъдещето на представителния ни отбор.

" Имаше липса на централизация в нашето наказателно поле. Дойдохме тук, с цел да се опитаме да играем добре и да се поздравим вероятно с една победа, само че от време на време във футбола има тежки моменти. Трябва да продължим да работим и съм сигурен, че положителните моменти още веднъж ще дойдат. Не е прелестно да загубим, когато те не са имали толкоз доста положения. Това обаче демонстрира техните качества. Трябва да си вземем урока от този мач и да се изправим в идващите ", разяснява стражът пред Българска национална телевизия.

" От тази обстановка се излиза с доста труд и религия в това, което ни приказват треньорите. Смятам, че имаме положителни млади футболисти и рано или късно резултатите ще дойдат ", показа още Митов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР