Станислав Балабанов от Има такъв народ обвини премиера Кирил Петков

...
Станислав Балабанов от Има такъв народ обвини премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Лъсна уродливото лице по отношение на колектива и парламентарната група на ПП

Станислав Балабанов от " ИТН " упрекна премиера Кирил Петков в опити за пазаруване на депутати, откакто той съобщи, че разчита на народни представители от групировката на Слави Трифонов, с цел да продължи ръководството на ръководеното от него държавно управление.

" Всъщност сега ще се опитат да създадат всичко допустимо да купуват депутати, освен от нас, допускам, че ще пробват и от други политически обединения от опозицията, единствено и единствено да запазят уродливото си лице, за жалост, което най-сетне лъсна, във връзка с колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме тим и ще продължим да бъдем такъм тим, тъй като силата е в истината ", сподели Балабанов, представен от БНР.

На конференция на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи:

" На нас не ни трябват всички. Тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я поддържат, само че се надяваме, че има хора в Има Такъв Народ, които потеглиха да трансформират България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 най-малко от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни компании без надзор и без промяна в КПКОНПИ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР