Станимир Стоилов заяви, че най-вероятно ще напусне Астана, тъй като

...
Станимир Стоилов заяви, че най-вероятно ще напусне Астана, тъй като
Коментари Харесай

Мъри направи нещо велико в Астана, но си тръгва

Станимир Стоилов съобщи, че най-вероятно ще напусне Астана, защото към момента не е получил предложение от управлението за нов контракт. Българският експерт нощес и изведе тима до исторически 1/16-финал в Лига Европа след победа с 1:0 над Спарта в Прага.
Така "Астана " стана първият футболен клуб от Казахстан, който се класира в елиминационната фаза на евротурнирите напролет.
"До през днешния ден не съм получил предложение - значи "Астана " ще продължи без мен. С мен не са контактували и от футболната федерация на Казахстан. Ако получи такова оферти, ще помисля, а по-късно ще взема решение ", съобщи Стоилов.

Той похвали футболистите от тима за достижението.

"Този тим е предназначен да прави история - отново промени историята на казахстанския футбол. Доволен съм, че играхме дисциплинирано. През второто полувреме имахме проблеми, само че на това равнище не можем да чакаме да бъде елементарно. Момчетата са герои. Не знам по кое време клуб от Казахстан отново ще реализира сходно нещо. Страната дълго ще помни този триумф. За три и половина години, в които работя в "Астана ", доста израсна и тимът, и футболистите като характерности. Всеки във футболна Европа знае за Казахстан поради Астана. Затова нашите играчи са герои. Окомплектовахме този състав в тежка обстановка болести възбраната за прехвърляния. Мисля, обаче, че този тим напълно умерено може още на следващия ден да стартира присъединяване в шампионата на страната и на 1/16-финалите в Лига Европа. Това не би било проблем. Трябва и укрепване, само че за това би трябвало да се мисли по-късно ", сподели Станимир Стоилов, представен от btv.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР