Станимир Стоилов ще успее да изправи Левски на крака. В

...
Станимир Стоилов ще успее да изправи Левски на крака. В
Коментари Харесай

Коловати с коментар за ситуацията на Герена: Сигурен съм, че Мъри ще вдигне Левски

Станимир Стоилов ще успее да изправи " Левски " на крайници. В това е сигурен някогашният бранител на сините Илиан Стоянов-Коловати.

Той бе безапелационен, че още в първите 3 месеца на Мъри, се е видяла смяна в тима, като занапред равнището ще се подвига.

" За мен първата голяма смяна е самото завръщане на Мъри. На мен това ми е изцяло задоволително, тъй като го познавам и знам чудесно какво може и по какъв начин работи ", разяснява Стоянов в изявление пред " Букмейкър рейтинги ".

" Постепенно нещата ще се оправят, само че би трябвало време. Нали не смятате, че 3 месеца е задоволително, с цел да се направи нещо значимо?! Но даже и в тези първи мачове, в които " Левски " не победи, бях безусловно сигурен, че нещата ще се наредят. Играли сме дружно, по-късно за към година ми беше треньор. Познавам го извънредно добре и съм наясно с мисленето му. Станимир Стоилов е човек, който първо гледа личните си неточности, може и желае да ги поправя. Не може да се заблуди, че като завоюва един мач и всичко е супер. И след триумфа над Славия сподели горе долу същото - би трябвало време, до момента в който представянето се стабилизира и че една победа не значи безусловно нищо на фона на дълготрайните хрумвания ", счита още Коловати.
свързани новини3089преди 9 часа
" Виждате, че тимът полека-лека стартира с всеки минал мач да играе с повече сили. И това на фона на лятото, когато не се знаеше дали изобщо тимът ще започва присъединяване в А група. Живко Миланов имаше 10-12 футболисти, всеки ден някой си тръгваше или му изтичаше договорът – беше цялостен безпорядък. Тук не споделям никога нищо неприятно за Живко, просто такава беше обстановката. Просто Мъри наследява тима в такава форма и би трябвало в придвижване да усъвършенства нещата. Наистина това не се случва от през днешния ден за на следващия ден ", разяснява още Илиан Стоянов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР