Станимир Стоилов е решил да сложи във фризера печелившата за

...
Станимир Стоилов е решил да сложи във фризера печелившата за
Коментари Харесай

Мъри прави промяна в Левски

Станимир Стоилов е решил да постави във фризера печелившата за Левски сграда 3-4-3 и да се върне към разновидността с двама централни бранители, написа " Тема спорт ". Промяната ще забележим още този уикенд против Хебър. Тимът от Пазарджик извънредно за италианския си треньор не играе с трима откъм гърба, а с четирима в линия. Очаква се сините да започват с огледална скица на тази на Хебър.

Друга причина за корекцията е здравословният проблем на третия номинален централен бранител Келиан ван дер Каап. Нидерландецът кардинално е първа запаса на титулярите, позиционирани пред вратаря, Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Но и откакто Ван дер Каап се възвърне и е подготвен за игра, за него се обрисува да стартира от пейката, в случай че някой от другите двама не разочарова в подготвителния развой или в формалните мачове. Евентуално изваждане от фризера на 3-4-3 може да стане против Лудогорец за Суперкупата или против ЦСКА-София. На финала за купата Станимир Стоилов надигра сътрудника си Алан Пардю с тази скица.
 Иво Ивков след отхвърлената тъжба: Решението на УЕФА е погрешно
Иво Ивков след отхвърлената тъжба: Решението на УЕФА е погрешно

" Но почитам институцията "

Няколко пъти Левски игра сполучливо против първенците със същата скица, само че с разновидности, които бяха изненада за треньора Шимунджа. На този стадий обаче на " италианската " скица ще бъде натиснат бутонът " пауза ". Разузнаването от " Герена " е докладвало, че в събота вечерта Фулвио Пеа няма да прави промени в подреждането на своите. В последния мач със Славия той излезе с Търтов, Крумов, Бухал и Михайлов в линията на отбраната.

Станимир Стоилов води самостоятелни занимания с бранителите си, на които се постанова постоянно да се пренастройват от единия към другия вид. Особено деятелен е асистентът му Цанко Цветанов, който е някогашен бранител, а самият Мъри приключи кариерата си на футболист като централен бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР