Станимир Гъмов се готви усилено за предстоящата премиера на представлението

...
Станимир Гъмов се готви усилено за предстоящата премиера на представлението
Коментари Харесай

Взеха шофьорската книжка на пияндето Гъмов

Станимир Гъмов се готви интензивно за идната премиера на представлението „ Кучки ” в „ Сълза и смях ”. С  него на подготовките се потят и Даниел Пеев – Дънди, Албена Павлова и Неве Бозукова. Квартетът бе засечен преди дни от папараците ни на излизане от театъра.

Аркашките потеглиха дружно по столичната улицата „ Раковска ”, подхвърляйки си смешки и закачки. От всички най-активно се майтапеше Гъмов - нищо че изглеждаше като човек, на който по никакъв начин не му е до смях. Той е огромен обожател на алкохолните вакханалии до ранни зори, поради което все наподобява изтощен и недоспал. На лицето му пък постоянно има тъмни очила, чиято съществена цел е да прикриват торбичките и сенките под очите му.

Четиримата артисти вървяха групово до пресечката с ул. „ Иван Вазов ”. Пред дома на националния стихотворец дамите си взеха сбогом с господата и продължиха пеш напред. Дънди и Гъмов пък се качиха в дребен наследник автомобил – една от електричките, които се дават чартърен из цяла София. Зад кормилото се настани актьорът от сериала „ Съни бийч ”, а сътрудника му зае седалката до него. Според източник на „ Уикенд ” от арт средте, от няколко месеца Гъмов е с отнета от КАТ шофьорска брошура. Ха познайте за какво!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР