Станала е техническа грешка при обявяването на резултатите от първото

...
Станала е техническа грешка при обявяването на резултатите от първото
Коментари Харесай

Признаха за технически гаф при първото класиране за гимназии в София

Станала е техническа неточност при оповестяването на резултатите от първото класиране през днешния ден за банкет в гимназиите, удостовери министърът на образованието Красимир Вълчев. Грешката е единствено в София и е по повод единствено на няколко учебни заведения ", посочи той

По-рано през днешния ден просветното министерство отвори онлайн платформата за инспекция на резултатите и приема, само че се появиха сигнали от родители за сбъркани балове. Това докара до " техническо спиране " в работата на платформата и при всеки опит за инспекция на резултат излизаше надпис " Класирането е в развой на обработка. Моля, пробвайте по-късно ”.

За казуса с класирането след седми клас нямам цялостна информация, защото участвам на полемиката за висшето обучение в Народното събрание, станала е техническа неточност и би трябвало това да се оправи, разяснява министър Вълчев. Ще упорствам това да се случи по най-бързия метод, добави той.

" Грешката е поправима, доколкото разбирам, и не би трябвало да има ощетени от това ". Тепърва ще се открива по какъв начин се е стигнало да тази неточност. " Ще създадем инспекция и ще има осъдени. ", закани се министърът.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР