Станахме свидетели на един предизборен абсурд в последните дни, в

...
Станахме свидетели на един предизборен абсурд в последните дни, в
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ГЕРБ и ДПС станаха за смях

Станахме очевидци на един избирателен парадокс в последните дни, в който   ГЕРБ и Движение за права и свободи станаха за смях. Това съобщи депутатът от ПП/ДБ Даниел Лорер в изявление за националното радио във връзка проблема с

Лорер недоумява за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи са сменили мнението си три пъти в границите на две седмици. Първоначално те бяха съгласни дерогацията да продължи още 9 месеца, напомни Лорер. " Онзи ден обявиха, че а в този момент още веднъж победоносно обявиха, че е ок това да бъде 9 месеца, стига те и таксите ", заключи депутатът от ПП/ДБ.

В същото време з аявките от " Лукойл ", че ще си заплащат законовите налози и такси, са много смешни, разяснява Лорер. Според него всяка друга компания би била подложена на доста съществени следствия, в случай че направи такова изказване.
 Обновена
" Лукойл " е платила всичко на страната, убеждават синдикатите

Синдикатът на нефтохимиците ще употребява всички законови средства, с цел да отбрани работните места

Проблемът е, че " Лукойл " са привикнали да им е " прекомерно необятно към врата прекомерно дълго време ", добави депутатът. По думите му законът се ползва във всеки един миг. Дали обаче " Лукойл " съумява да откри малки врати в него, с цел да не заплаща налози , запита риторично Лорер.

Той акцентира, че в  за пръв път е написан доста акуратен график по какъв начин " Лукойл " би трябвало месечно да се отхвърля от съветския петрол и да рапортува на страната, че това се случва.

Национална агенция за приходите и " Митници " са тези, които би трябвало да изготвят календара по какъв начин " Лукойл " би трябвало да покрие отговорностите си, безапелационен бе Лорер. Според него това никога не би трябвало да става обвързване на Народното събрание.

Депутатът от ПП/ДБ настоя Комисията за защита на конкуренцията най-сетне да глоби " Лукойл " за корист с господстващо състояние на пазара на горива у нас .
 Делян Добрев упрекна кабинета, че е на хранилка в
Делян Добрев упрекна кабинета, че е на хранилка в " Лукойл "

Ако не се отхвърли ветото върху Закона за енергетиката, се подаряват 3 млн. лева на " Лукойл "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР