Станаха ясни победителите в конкурса за интериорен дизайн „Елементи“, организиран

...
Станаха ясни победителите в конкурса за интериорен дизайн „Елементи“, организиран
Коментари Харесай

Станаха ясни победителите в конкурса за интериорен дизайн „Елементи“

Станаха ясни спечелилите в състезанието за интериорен дизайн „ Елементи “, проведен от Schneider Electric България, водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт. В него участваха 29 студия за интериорен дизайн и архитектура, както и създатели на свободна процедура у нас. Този брой участници е рекорден и впечатляващ, тъй като те показаха към този момент действително осъществени и снимани планове, а не 3D визуализации, направени особено за състезанието. Едно от главните условия в регламента на състезанието бе в дизайна на пространствата да са употребявани ключове, контакти и/или други устройства за ръководство на дома от Schneider Electric.

Голямата премия печели студио VOOD. Тя е гратис пътешестване до Испания и извънредно посещаване в цех на Schneider Electric, в който се създава наградена с Red Dot за дизайн серия UNICA. Двама души от екипа на отличеното с второ място “Танне дизайн студио “ ще могат да се насладят на извънредно обслужване в бутиков комплекс Uva Nestum Wine & SPA в България. Със специфичната премия – Apple таблет, Schneider Electric награди и плана, получил най-вече гласове от публиката. Тази година той е дело на студио „ Стела 97 “ за плана New York, New York.

Журито на „ Елементи “ беше в състав Кристина Маркова (търговски шеф дистрибуция в Schneider Electric), Краси Капитанов (един от най-утвърдените дизайнери у нас) и Генчо Гоев (собственик на студио „ Гоев” и националната платформа DIBLA).

„ Постъпилите планове бяха извънредно равностойни, доста истински и журито беше в действителност затруднено “, разяснява Кристина Маркова. „ Критериите ни за оценка са фокусирани върху значителната роля на детайла за цялостното влияние на интериора. Отчетохме още достиженията на претендентите във връзка с оптимизацията на пространството, ергономията и оригиналността на решението. В унисон с полезностите на Schneider Electric журито взе поради екологичността и природосъобразността на плана, които наред с другите детайли се трансформират в неотменна част от стила ни на живот “, добави тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР