Станаха ясни групите за финалите на WTA в СингапурДнес бе

...
Станаха ясни групите за финалите на WTA в СингапурДнес бе
Коментари Харесай

Станаха ясни групите за финалите на WTA в Сингапур

Станаха ясни групите за финалите на WTA в Сингапур
Днес бе теглен жребият за групите на заключителния Мастърс на осемте най-хубави тенисистки в Сингапур. Водачки на Червената и Бялата група надлежно са Анжелик Кербер и Каролин Вожняцки.

Настоящата шампионка от Уимбълдън Кербер се трансформира в сложена под номер 1, откакто Симона Халеп се отхвърли от присъединяване в шампионата заради дискова херния. Германката е някогашна финалистка в конкуренцията през 2016 година и ще срещне сериозна конкуренция в Червената група, откакто там попадна шампионката от Ю Ес Оупън Наоми Осака.

Към двете се причислява и някогашната шампионка от Ню Йорк Слоун Стивънс. Американката доближи до дебютната си купа на Мастърс шампионат в Маями и загуби на финала на Ролан Гарос от международната номер 1 Халеп. Групата е допълнена от класиралата се поради отпадането на румънката Кики Бертенс. Холандката завоюва три трофеи през сезона, като победи в Синсинати, побеждавайки Халеп на финала и доближи конфликта за купата в Мадрид.

В Бялата група с изключение на Вожняцки попаднаха още украинката Елина Свитолина и чехкините Петра Квитова и Каролина Плишкова. Последната завоюва купата в Токио и игра край в Тиендзин, правейки заключителен взлом по пътя към Сингапур. Надпреварата в азиатската страна ще се организира сред 21-28 октомври. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР