Станаха ясни две важни неща. Първо, лицето, за което става

...
Станаха ясни две важни неща. Първо, лицето, за което става
Коментари Харесай

Маноил Манев: Депутатът от ДБ Албена Симеонова и обвиненият в тероризъм Дейвид Бодил се познават от 2019 г.

" Станаха ясни две значими неща. Първо, лицето, за което става въпрос през днешния ден през целия ден (депутатката от Демократична България Албена Симеонова, бел.ред.), има съпричастност към терористични организации. И, второ, нашата колежка не е била молена от никоя кметица, кмет, или който и да било да му оказва подпомагане, те просто се познават със фамилията на това лице от 2019 година ".
 
Това съобщи пред представители на медиите в коридорите на Народното събрание депутатът Маноил Манев от ГЕРБ-СДС след чуването на закрито съвещание на вътрешния министър Иван Демерджиев и на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев по тематиката.
 
" Знаела или не, това, което мога да ви кажа е, че тя не е молена от никого - административен кмет, зам.-кмет, или какъвто и да било да оказва помощ, тя е пособия непринудено ", сподели Манев.
 
" Нашият извод не е значим, значими са изводите на службите. Важно е, че службите знаят защо става въпрос. Важно е, че някой се е добрал до помощта на депутат ", сподели още Маноил Манев.
 
" А въпросите са доста, депутат е забъркан в това ", добави Манев: " Нали на всички е ясно, че партньорските служби от Англия ще се заинтересуват от народен представител, помагал по административни проблеми на терорист ", сподели още той.
 
По-рано в претекстовете Маноил Манев изясни, че на фона на битова престъпност, пукотевица по полицейски ръководства, убийства, произшествия, сме стигнали до такава степен да си приказваме към този момент за терористи, арестувани на територията на България, търсени с алена бюлетина, влезнали у нас. За да не вършим неинформирани изявления, най-правилно е да чуем хората, които могат да ни показват обстоятелствата, уточни депутатът.
 
По думите му на фона на проблемите с невлизането ни в Шенген ще ни зададат и въпроса по какъв начин терорист е влезнал в страната ни. Тези въпроси ние ще ги зададем тук, през днешния ден, не би трябвало да си заравяме главата в пясъка, съобщи представителят на ГЕРБ и изиска съответни отговори.
 
В коридорите на Народното събрание депутатката Албена Симеонова още веднъж отхвърли коментар. Арестуваният във вторник в никополско село 28-годишен Дейвид Бодил бе търсен от Интерпол по искане на управляващите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични дейности.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР