Стана ясно коя е загиналата жена след тежката катастрофа край

...
Стана ясно коя е загиналата жена след тежката катастрофа край
Коментари Харесай

Любима детска учителка загина при катастрофа

Стана ясно коя е починалата жена след тежката злополука край морето. Това е Донка Генова. Тя е умряла в колата за спешна помощ на път за болничното заведение в Добрич, откакто колата, в която е пътувала със брачна половинка си, се е блъснала в дърво при нахлуване в Балчик.

Екипът на детската градина, където Донка е работила, написа следното жалейно известие във фейсбук:

Целият екип на ДГ 2 " Знаме на мира " сме потресени от следващата непрежалима загуба- напусна ни толкоз рано слънчевата колежка и безрезервен другар Донка Генова.

Няма по какъв начин да забравим топлата откровена усмивка, неизчерпаемия оптимизъм, сърдечност, рамото, което постоянно беше подготвена да дадеш, грижата и обичта, които не спираше да раздаваш с цялостни шепи и за обичаните си, и за сътрудниците, и за всички дечица, в чиито души през годините остави парченца от сърцето си, благо момиче!

Безсилни сме пред тъгата от загубата, скърбим неуттешимо с околните, на които сервира своите най- откровени съболезнования!

Благодорим ти, Доне, за положителното и любовта, на които ни учеше през годините! Нека бялата ти душа почива в мир!

На влизане в Балчик лекият автомобил “Хюндай ", в който тя е пътувала, се удря в дърво. Зад кормилото е бил брачният партньор ѝ, който е на 56 години. Установено, е че  по време на придвижване лидерът на автомобила заспива и напускайки пътното платно се блъска челно в крайпътното дърво.

Той е настанен в реанимацията на болничното заведение в Добрич със съчетана контузия на гръден панер и фрактура на дясно бедро - без заплаха за живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР