Стана ясно коя е лудата глава, която лети със 120

...
Стана ясно коя е лудата глава, която лети със 120
Коментари Харесай

Ето коя луда глава лети със 120 км/ч с тротинетка

Стана ясно коя е лудата глава, която лети със 120 км/ч по автомагистралата. Клипът на момичето взриви мрежата през вчерашния ден. Нарекоха я „ Камикадзето на пътя “. Тя е Емили Йорданова, по-известна като транссексуалното момиче, което е гадже на Тихомир от „ Фермата ”. Той също два пъти смени пола си. Стана жена, в този момент още веднъж е мъж.

Всъщност Емили не лети с тротинетка, а с електрически скутер, който има дружно с Тихомир, описа историята им бТВ.

В изявление за бТВ Емили споделя, че постоянно кара тротинетка – и по градските, и по извънградските автомагистрали у нас. Твърди, че постоянно съблюдава разпоредбите.

„ Обикновените тротинетки, които се взимат чартърен те подвигат до 25 км в час и те са лекички. Всъщност те тежат 10, 15 кг най-вече и костват към 1000 лева, може да си я купи от всякъде. Тази тротинетка, която ние имаме, тя коства 8000 лева, тежи 60 кг и развива 125 км в час, като пробегът ѝ е 160 км с едно зареждане може да се отива до Перник и да се връщаш без никакъв проблем.

С тротинетката постоянно се движат и по огромните булеварди в столицата - досега безаварийно. Всички рухвания са регистрирани с ниски тротинетки, от невисок клас и то повече са младежи, които не знаят какво правят… съгласно мен би трябвало да се одобряват нови закони, тъй като това е бъдещето, нарастват цените на горивата, замърсяваме околната среда, бъдещето е това, споделя Тихомир.

А Емили е безапелационна, че ще продължи да кара по автомагистралите.

Подобно държание е рисково освен за индивида с тротинетката, а и за останалите на пътя, предизвестяват специалистите.

„ Електрическите тротинетки би трябвало да се движат само и единствено по велоинфраструктурата. Те са извънредно рискови, тъй като са незащитени и действителната заплаха от пострадване, изключително при по-висока скорост и грапавина на пътя това би довело до доста съществено рухване и пострадване. Това е безусловно безумство и граничи със самоубийство, аз не мога да допускам, че обикновено рационално човешко създание може да излага независимо на риск своя и живота на останалите “, разяснява Росен Рапчев, специалист от Държавната организация пътна сигурност.

Летящата по автомагистралите тротинетка е в нарушаване освен поради скоростта, а и поради обстоятелството, че няма регистрация.

„ Това не е административно нарушаване, а това е закононарушение. Следователно всеки, който си разрешава да се движи по пътища, отворени за публично прилагане, с нерегистрирани транспортни средства, правят закононарушение “, добави Рапчев.

До момента Емили и Тихомир не са ходили в КАТ, с цел да записват тротинетката. Този мощен и скоростен модел се продава свободно в България и всеки може да ги купи. Ускоряват от 0 до 100 км в час за 7 секунди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР