Стана ясно кой е ще е най-големият съперник на Спартак

...
Стана ясно кой е ще е най-големият съперник на Спартак
Коментари Харесай

Ето каква голяма заплаха ще надвисне над Спартак напролет

Стана ясно кой е ще е най-големият противник на Спартак за първото място през пролетта. Това не е Суворово, за който се знае, че няма пари за Втора лига, а....Хитрино.

Отборът може и да е от село, само че сега разполага с най-големия бюджет в Трета лига – Североизточна група, излиза наяве от изказване за „ Петел ” на треньора на Ботев (Нови Пазар) Радостин Димов.

„ В събота ни чака тежко посещение на Хитрино, тъй като на процедура останахме без тим. Имаме осъдени и доста контузени. А и Хитрино гони най-високата цел. Имат спонсор, притежател на плантации лавандула, който им е обезпечил 200 000 лв. за този сезон. Казал им е, че в случай че влязат във Втора лига, може да им дава по 600 000 – 700 000 лв. годишно. Неслучайно сега вършат и ремонт на стадиона си, който до лятото би трябвало да дава отговор на всички условия на БФС за професионален футбол ”, съобщи за „ Петел ” Радостин Димов.     

Както е известно, през предишния месец Спартак приключи 3:3 с Хитрино в Шумен.

След 13-ия кръг в Трета лига – Североизточна група двата тима, както и Ботев (Нови Пазар), имат по 26 точки, с три по-малко от водача Суворово.   

Спартаклии са втори поради по-добър баланс до този миг в директните дуели с Хитрино и Нови Пазар. Тимът на Енгибар Енгибаров има и по-добра голова разлика.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР