Стана ясно какво е казал Кристиано Роналдо на мениджъра си

...
Стана ясно какво е казал Кристиано Роналдо на мениджъра си
Коментари Харесай

Дешифрираха какво е казал Роналдо на мениджъра си при смяната срещу Брентфорд

Стана ясно какво е споделил Кристиано Роналдо на мениджъра си Ралф Рангник по време на успеха на Манчестър Юнайтед с 3:1 като посетител на Брентфорд в мач от 17-ия кръг на Висшата лига.

Петкратният притежател на Златната топка се завърна след травма и в 70-ата минута беше заменен от Хари Магуайър. Той се ядоса на решението на немския експерт и камерите го уловиха по какъв начин недоволства. " Мирър " разкри гневната дрънканица на Роналдо. " Защо аз? Защо аз? Защо ме извади от игра ", споделил Кристиано на Рангник.

Мениджърът на " Червените дяволи " удостовери думите на португалската звезда. " Попита ме за какво го смених. Отговорих му: " Взех това решение в полза на тима и клуба ". Реших да заиграем с петима бранители, с цел да не изпуснем успеха, както стана против Астън Вила. И пуснах в игра бързо дясно крило в лицето на Маркъс Рашфорд. Мисля, че решението се оказа вярно ", съобщи Рангник.
свързани новини10825на 11.01.2022
В думите му в действителност има аргумент, тъй като Рашфорд вкара гол, малко откакто се появи в игра.

Рангник и Роналдо организираха диалог и след попадението на британския национал. " Тогава му споделих: " Слушай, Кристиано. Разбирам, че още си доста окуражен и искаш да бележиш. Но, може би, когато станеш треньор след няколко години ще вземеш същото решение, ще гледаш нещата от различен ъгъл ". Не чаках да ме прегърне. Познавам голмайсторите, разбирам по какъв начин мислят. Но взимам решение в името на тима ", добави германецът.

През този сезон Роналдо има 22 мача за Юнайтед във всички шампионати, в които е вкарал 14 гола и е дал 3 асистенции. Това не е първият случай, когато Кристиано недоволства след промяна. Треньорите в Реал Мадрид и Ювентус са били изправяни пред същите проблеми, написа " Гол.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР