Стана ясна защо УЕФА не допусна ЦСКА-София до Европа. Колегите

...
Стана ясна защо УЕФА не допусна ЦСКА-София до Европа. Колегите
Коментари Харесай

Стана ясно защо УЕФА изхвърли ЦСКА-София от Европа

Стана ясна за какво УЕФА не позволи ЦСКА-София до Европа. Колегите от offnews.bg разгласиха писмото на европейската централа до БФС (с копие до стадион " Българска войска " ). В него сходно и хронологично са обяснени събитията от последните 12 месеца. В документа на УЕФА е разяснено в детайли безусловно всичко към проблемите на ЦСКА-София в Европа.

Публикуваме документа, който е получен в БФС на 29 май тази година:

" Молба за изключение от 3-годишното предписание, дефинирано от Член 12 (2) и (3) на Правилникът на УЕФА за лицензиране и финансов феърплей - ПФК ЦСКА-София.

Уважаеми, господин Михайлов

Отнасяйки се до молбата на БФС за изключение от Член 12 (2) и (3) (тригодишно предписание на УЕФА за лицензиране и финансов феърплей - издание от 2015 година), която беше подадена в УЕФА на 12 май 2017 година, апелирам да бъде маркирано от ваша страна, че тя беше прегледана деликатно.

След описанието на този случай и съгласно аргументи, разказани в претекстовете долу, заключаваме, че ЦСКА-София е в спор с Член 12 от CL&FFP и с главните аргументи за съществуването на " тригодишното предписание ". Така молбата ви за изключение на " тригодишното предписание " за ЦСКА-София е отхвърлена.

Взимайки поради всички аспекти на този случай, финалното решение на УЕФА е: правните и други промени в клуба от юни 2016 година са в нарушаване с Член 12 от CL &FFP. Следва, че ЦСКА-София не може да кандидатства за лиценз за шампионатите на УЕФА през идващите два сезона - 2017/18 и 2018/19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР