Стана ясна самоличността на мъртвата жена, която полетя от седмия

...
Стана ясна самоличността на мъртвата жена, която полетя от седмия
Коментари Харесай

Идентифицираха мъртвата жена в Бургас! Съседи разказаха любопитни подробности за нея

Стана ясна самоличността на мъртвата жена, която полетя от седмия етаж на блок 47 в жк „ Славейков “. Това е 61-годишната Минка Д., написа Флагман.бг.

Тя бе разпозната от брачна половинка си, който дойде на местопроизшествието незабавно след случая. Бургазлията безусловно се строполи на земята, ужасяващ от гледката. За да го успокоят, на пристигнаха и негови родственици.


За да успокоят брачна половинка на починалата, на място дойдоха негови родственици

Най-вероятно става въпрос за самоубийство, разясниха проверяващи. Не е ясно обаче какво е подтикнало дамата да вземе съдбовното решение. Тя не живеела в бл. 47, а в прилежащия – 141. Често обаче посещавала бл. 47 поради аптека на партерния етаж, където е била и минути преди гибелта си.

Близките на починалата са в потрес. Не могат да повярват, че Минка е поставила завършек на живота си. Поведението й по никакъв метод не подсказвало, че желае да се самоубие. Дори в противен случай – била доста спокоен и балансиран човек. Не е имала и здравословни проблеми.

„ Беше доста умна и общителна жена. От доста сплотено и положително семейство. Много тъпо, нека е на по-добро място “, описаха съседи на Минка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР