Стана ясна причината полицията да нахлуе в сградите на БФС

...
Стана ясна причината полицията да нахлуе в сградите на БФС
Коментари Харесай

Ето защо полицията нахлу в БФС

Стана ясна повода полицията да нахлуе в постройките на БФС в София. Служителите на реда са посочили документ с който са влезнали в двете здания на футболната централа - в Бояна и на улица " Иван Асен II ", където се обитава Зоналния съвет на БФС-София, оповестява Блиц.

Документът съставлява решението на съда, което разрешава да се желае позволение за претършуване и изземване на налични предмети, движимости, бумаги или компютърни осведомителни системи, съдържащи осведомителни данни, които могат да имат отношение към осъществяваната от групата незаконна активност и се допуска, че се намират в посоченото помещение. "

БЛИЦ разбра и нещо друго. Според непотвърдена информация полицията е иззела част от документите, които хората на БФС щяха да дават на обществеността на конференцията, планувана за 15 часа през днешния ден. Ако тази сензационна вест се удостовери, не е известно дали брифингът с медиите ще се състои. Всъщност, по-вероятно е да се състои, само че дали документите ще бъдат показани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР