Стана ясен искът на още един от седемте бивши играчи

...
Стана ясен искът на още един от седемте бивши играчи
Коментари Харесай

Бивш играч на ЦСКА си търси близо милион евро от клуба

Стана явен искът на още един от седемте някогашни играчи на ЦСКА, които заведоха дело против клуба в УЕФА в търсене на заплащанията си. В началото на месеца стана ясно, че те търсят общо над 1 млн. евро и сезираха Европейската футболна централа посредством профсъюза на играчите FIFPro.

Един от клатещите лиценза на ЦСКА: Отнесоха се нелегално с мен

След като се разкри, че Бернардо Тенгариня има искания за към 200 хиляди евро, в този момент и Сивард Спрокел е разкрил пред медиите в Холандия какъв брой пари търси от "червените ". Явно неговият иск е максимален, тъй като се касае за сума покрай 1 млн. евро.

FIFPro желае УЕФА да спре ЦСКА за Европа

Информацията е на най-авторитетното издание в Ниската земя Voetbal International. Представителите на холандеца са оповестили пред УЕФА, че няма да признаят никаква друга развръзка, с изключение на заплащане по сметките на Спрокел на цялостната търсена от него сума, другояче ще спрат лиценза на тима за евротурнирите.

"Във финансов проект, да отидеш да играеш в България си е чист хазарт. Там очевидно просто не обичат да заплащат. Изследване в световен проект демонстрира, че 45% от футболистите не получават заплатите си в точния момент. Ако въобще изобщо ги получат, както е в тази ситуация със Спрокел ", пишат от изданието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР