Стана ли време са есенно пазаруване на дрехи и обувки?

...
Стана ли време са есенно пазаруване на дрехи и обувки?
Коментари Харесай

Краят на лятото е перфектният момент за освежаване на гардероба

Стана ли време са есенно извършване на покупки на облекла и обувки? Вижте какво оферират две от най-разпознаваемите и потвърдени фешън марки в новите си сбирки.



фотография Envato

Лятото приключва триумфално и идва време да извадим по-топлите облекла от дрешника. Затова и есенните сбирки завладяват магазините с цялостна скорост. Ако се чувствате изгубени в множеството нови оферти, идващи от стилния пазар, дано насочим вашето внимание към последните продукти на два от водещите марки.

Достъпен разкош

Вече няколко десетилетия Guess предлага страхотни мъжки и дамски сбирки. В техните артикули, основани с внимание към детайлите и високо качество, ясно проличава творчеството на дизайнерите. Те деликатно минават граници, оставайки правилни на своето кредо, че дребното е повече.

При мъжете тениските с логото на марката са изключително атрактивни и удобни за носене, защото са създадени от органически памук. За работа или излизане - обърнете внимание на новите и блузите с яка, които може да носите и с текстилни панталони и сака. Нека не пропущаме и тънък дънките с минималистична орнаментика или захабен резултат. Мъжките сникърси на марката също заслужават внимание, както и всички останали оферти - от суитшърти и пуловери до слипове.

Тази есен дамите могат да намерят елегантни бели кецове с повдигната подметка и цветни принтове, топове в нежни цветове, изчистени рокли, както и дънки със скъсена дължина, свободни крачоли и висока талия. Именно дънките са един от най-успешните артикули на марката, защото се отличават с минимализъм, многообразие в кройките и издръжливост на плата. Елегантните чанти на марката са украсени с железни верижки и орнаменти, предни джобове и принтове върху кожата, а красивите им градски раници носят настоящите за годината цветове - светлосиньо, лавандулово и светлозелено. Не пропускайте и спортните модели, изключително дамските памучни суитшърти, които ще внесат внимателен разкош в всекидневието.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР