Стан Вавринка винаги е бил един от любимците на феновете,

...
Стан Вавринка винаги е бил един от любимците на феновете,
Коментари Харесай

Чакането приключи: Вавринка се завръща за участие на Чаланджър през идната седмица

Стан Вавринка постоянно е бил един от любимците на почитателите, което е подбудено от извънредно атрактивния жанр на швейцареца. Трикратният първенец от Шлема постоянно е създавал усещането, че е кадърен да направи дупка в корта посредством мощните си снаряди от бекхенд, а също така постоянно е давал тип на доста положително надъхан човек отвън турнирната конюнктура. Ветеранът обаче съумя да изиграе едвам шест срещи в хода на целия минал сезон, тъй като претърпя намеса в региона на лявото стъпало и към този момент от към година е отвън конкуренциите, а това му коства мястото в топ 200.

Все отново Стан изрази твърди планове да възобнови спортна активност и ще го забележим в игра още през идната седмица, през която ще вземе присъединяване на Чаланджъра в Марбея (28 март - 3 април). Надпреварата в испанския град в действителност е надалеч по-силна, в сравнение с допуска нейната категория и ще бъде превъзходен тест за моментната кондиция на 36-годишния състезател.

Във въпросното съревнование ще забележим голямо количество опитни играчи със солидни визитки, измежду които са Фернандо Вердаско, Филип Колшрайбер, Марко Чекинато, Пабло Куевас и Лука Пуй. Новата генерация пък ще бъде показана от Холгер Руне и Иржи Лехечка, а усещане прави и наличието на Иржи Весели, който неотдавна надигра международния номер едно Новак Джокович в Дубай, с което краткотрайно го смъкна от върха на международната класация.

Така Вавринка ще придобие нужната спортна процедура на червени кортове, тъй като след това му следва да замине за Монте Карло, където получи " уайлд кард " за главната скица на събитието от сериите " Мастърс " и несъмнено ще желае да отбрани реномето си на някогашен победител в Княжеството, показвайки високо равнище на показване.

Wawrinka to make his comeback at the Marbella challenger
— jimmy soixante-dix (@hotdog6969)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР