Стан Вавринка разкритикува остро Жерар Пике. Припомняме ви, че легендата

...
Стан Вавринка разкритикува остро Жерар Пике. Припомняме ви, че легендата
Коментари Харесай

Благодаря ти, Пике: Вавринка нападна футболната легенда заради фарс на Купа Дейвис

Стан Вавринка разкритикува остро Жерар Пике. Припомняме ви, че легендата на футболния Барселона е създател на компанията " Kosmos ", която през 2018-а година подписа контракт на стойност 3 милиарда $ с ITF, посредством който Пике закупи правата за организирането на " Купа Дейвис ".

Идеята на испанеца беше да се сътвори нов формат, чиято съществена концепция се коренеше в това да наподоби Световното състезание по футбол, като в последна сметка се стигна до премахването на домакинския фактор и финалите на шампионата започнаха да се организират в един авансово определен град.

Това обаче докара до голям отлив на почитатели и значително погуби достоверната атмосфера на надпреварата, защото форумът надалеч няма известността на Световното състезание по футбол и прекомерно малко хора се оказаха подготвени да пропътуват дистанцията до друга страна, с цел да поддържат тима си. 

Точно празните трибуните са нещото, което разгневи Вавринка и го накара да изрази недоволството си от организацията на конкуренцията

" Благодаря ти, Жерар Пике! Благодаря ти, ITF! Франция против Швейцария в Манчестър? Уау - гласеше постът на 3-кратния " мейджър " първенец в обществените мрежи, от който ясно си личеше какво е мнението му за новия правилник на отборното съревнование.

Припомняме ви, че швейцарците са в група с отборите на Англия, Австралия и Франция, а към този момент наподобява малко евентуално първенците от 2014-та да заемат едно от първите две места и да се класират за финалите в Малага, тъй като Вавринка доскоро позволи проваляне от Уго Юмбер и по този начин французите се поздравиха с крайния триумф в конфликта, защото Адриан Манарино преди този момент беше победил Доминик Щрикер.

Добрите вести за Стан са свързани с това, че договорът на " Kosmos " беше преустановен по-рано през годината и евентуално ще забележим завръщане към традициите на конкуренцията през идващия сезон.

Thank you
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР