Стадион Българска армия отговаря на всички изисквания, за да приеме

...
Стадион Българска армия отговаря на всички изисквания, за да приеме
Коментари Харесай

Армията отговаря на всички изисквания за мача от Лига Европа

Стадион " Българска войска " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 20:00 часа дуела от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред ЦСКА-София и малтийския Сиренс. Делегатът на срещата - Алин Чобан от Румъния, инспектира за последно " Армията " и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт, осведоми клубният уебсайт на " алените ".

Стадионът бе приспособен по отношение на всички изисвания на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид. ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Сиренс ще бъдат в напълно синя екипировка.

Вратарят на ЦСКА ще бъде с лилаво облекло, а стражът на съперника - с жълто. Четиримата съдии на евромача са от Полша - Кристоф Якубик (главен), Аркадиуш Войчик (първи асистент), Бартош Хейнинг (втори асистент), Пьотър Ласик (четвърти), а Владо Свилокос от Хърватия ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ. За срещата са пуснати в продажба виртуални билети на цени от 10 лв..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР