Стачните действия, в които участват охранители и проверяващи багажите, започнаха,

...
Стачните действия, в които участват охранители и проверяващи багажите, започнаха,
Коментари Харесай

10-дневна стачка на на летище ”Хийтроу”, ще има ли закъснения на полетите?

Стачните дейности, в които вземат участие охранители и проверяващи багажите, започнаха, откакто нощес, след 11-часови договаряния, не се стигна до резултат за възстановяване на заплащането. 

 

Терминал 5 се употребява извънредно за полети на " Бритиш еъруеъйз ". Летищните управляващи обявиха, че са създали усъвършенствано предложение за увеличение на заплатите с 10% със задна дата до 1 януари, плюс еднократно заплащане от 1 000 паунда, само че синдикатът Unite го е отхвърлил с аргумента, че това е понижаване на заплатите в действително измерение.

 

Има съществени опасения, че работата на летището ще бъде съществено нарушена, тъй като стачката обгръща началото на Великденската почивка на учебните заведения и доста хора се изнасят в чужбина. 

 

От летището обявиха, че разполагат с проекти за изключителни обстановки, само че предизвестиха пасажерите да чакат закъснения при обработването на багажите им и инспекциите за сигурност. 

 

Освен това преди стачката бяха помолени самолетните компании да спрат да продават билети и да разрешават на клиентите си да трансформират датите за пътувания. „ Бритиш еъруейз “ анулира превантивно към 300 полета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР