ST. ПОЛ, Минесота (АП) — Айрис Лоугън имаше трудности да

...
ST. ПОЛ, Минесота (АП) — Айрис Лоугън имаше трудности да
Коментари Харесай

Мозайката на жената от десетилетия от дворни камъни и декоративни произведения на изкуството може да се наложи да изчезнат

ST. ПОЛ, Минесота (АП) — Айрис Лоугън имаше компликации да отглежда трева в предния двор на дома си в Сейнт Пол, Минесота, тъй че тя покри пространството с камъни, скулптури и декоративно изкуство. Повече от 30 години по-късно това е нещо като локална забележителност.

Но за един градски контрольор това е стеснение. 70-годишният Логан е бил известен да почисти „ сеялки, дърво, железни кутии, огромни камъни и разнообразни парчета “, представени след скорошна инспекция, заяви St. Paul Pioneer Press. Градският съвет ще се заеме с въпроса на 6 декември.

Логан споделя, че дейностите на града са я принудили да сътвори мозайката преди всичко, тъй като служащите по план за ремонт на пътя са копали толкоз надълбоко към едно от нейните дървета, че корените му бяха открити. Тя донесе тухли и пръст, засади цветя и добави камъни – и просто продължи да прибавя.

„ Аз съм фен на рока “, сподели Логан, някогашен изполвач на памук от Мисисипи. „ Няма да неистина. Ако видя камък, който одобрявам, се пробвам д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР