Сряда, 19 май – Анализирайте пречките без емоцииДнес ще усещате

...
Сряда, 19 май – Анализирайте пречките без емоцииДнес ще усещате
Коментари Харесай

Сряда, 19 май – Анализирайте пречките без емоции

Сряда, 19 май – Анализирайте пречките без страсти

Днес ще усещате въздействието на Луната, която е във фаза „ полумесец “ и се задържа в съзвездието Лъв, образувайки квадрат със Слънцето, което е в знака на Телеца. Подобно разположение може да аргументи двучасово несъгласие сред съществени правила. Могат да зародят трудности, които да унищожат новото начало, което доста хора са сложили преди седем дни, когато имаше Новолуние в Овен. През множеството време ще пропускате да анализирате зараждащите спънки и чисто прочувствено ще пренебрегвате казуса. Това държание е неверно, тъй като единствено след акуратен разбор, човек може да реши дали това, което е почнал, може да го продължи или не. Ако решите да го прекратите, това значи, че след Новолуние сте достигнали до нови, значими заключения и прозрения. Ако ли пък не - просто продължавайте и не обръщайте внимание на обструкциите.

Овните през първата част на деня ще са фокусирани върху въпроси, свързани с дома и членове на фамилията. Основните им грижи ще са към постоянните финансови приходи.

Телците с ненаситност ще харчат средства, в това число забележителна част от спестяванията си, с цел да създадат околните си щастливи.

Близнаците през днешния ден могат да бъдат принудени да споделят някаква тяхна концепция или персонална благосъстоятелност с някой различен. Това ще ги разгневи и извърши с ревнивост, само че е целесъобразно бързо да възстановят спокойствието си. Справедливостта ще се възвърне, могат да посетят храм или да излязат измежду природата.

За Раците е положително време да обновят дрешника си, като си купят фешън облекла. Лъвовете ще покриват постоянните си разноски и няма да се интересуват доста дали сметките им не са се нараснали. Няма да са в въодушевление и да вършат опити да понижат разноските си, само че е добре да се опитат новите покупко-продажби, които през днешния ден ще сключат, да бъдат преференциални.

Представителите на зодия Дева ги чакат позитивни вести в областта на финансите, тъй че имат съображение да са в положително въодушевление. С тях ще се свържат точните хора и това ще усили финансовите им облаги. Ако някой им дължи пари, към този момент е целесъобразно да бъдат търпеливи.

Везните ще се усетят финансово мощни и самостоятелни през втората половина на деня. Минали старания и вложения ще стартират да дават своите плодове. Може да им се наложи да създадат избор с какви клиенти желаят да се обвържат – предлагаме им да бъдат деликатни.

Представителите на зодия Скорпион ще имат огромни шансове през втората половина на деня да завоюват спомагателни средства. Ще се радват на благосклонното и покровителствено отношение на хора – водачи в техния отрасъл, които ще ги насочат в вярната посока.

Стрелците е добре през днешния ден да бъдат внимателни, когато подписват финансови партньорства. Препоръчително е да имат цялостно доверие в честността на сътрудниците си. След обяд ще имат по-голям шанс в областта на финансите.

За Козирозите е значимо през днешния ден да не вършат опити да управляват непознатите финансови активи, без значение че те могат да са на техни доста близки хора. Това може да докара до бъдещи затруднения.

За Водолеите е целесъобразно да вършат рационални инвестиции в смяната на своя имидж. Но стъпката, която вършат, е значима – тя ще усили увереността в качествата им.

За представителите на зодия Риби е по-добре през днешния ден да сдържат страстите си, да не вършат непотребни разходи и да се въздържат от предоставяне пари назаем даже на близки хора, защото възобновяване на средствата ще отнеме доста повече време от предстоящото.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР