Сряда, 13 януари - Новолуние, започнете нещо ново, пожелайте си

...
Сряда, 13 януари - Новолуние, започнете нещо ново, пожелайте си
Коментари Харесай

Сряда, 13 януари - Новолуние: започнете нещо ново и си намислете желание - ще се сбъдне!

Сряда, 13 януари - Новолуние, започнете нещо ново, пожелайте си неща, които ще се осъществен!

Този месец новолунието се случва тъкмо върху Плутон. Сега е уместно време да извършите огромни промени и трансформации в живота си. Сега може да започнете някакво ново начинание, нов бизнес, ново занятие, друго от всичко досегашно, което сте правили.

Слънцето и Луната ще задействат Плутон и сеизмичната интензивност в някои региони на света няма да стихне, ще продължат земетресенията. В личностен проект ще има усилване на паник офанзивите, депресиите, заболяванията, които ще са сложни за диагностика.

Нептун е неаспектиран и преваляванията също ще продължат. Те няма да стихнат до неделя и понеделник. Може да има наводнения, препълване на реки и язовири. Нептун е в неприятни аспекти с лунните възли и в този момент може да се появи някаква лъжлива информация за хората и то в международен мащаб. Не е изключено също по този начин да се разбулят някакви строго защитавани секрети, които ще изплашен човечеството. Не е подобаващ миг за посещаване на лечебни заведения и лекари, тъй като е допустимо да се популяризират заблуди, свързани с ваксини, диагнози, лекувания. Хората, които имат алергии тази седмица, може да имат проблеми. Внимавайте с какво се храните и какво пиете, тъй като са вероятни и хранителни отравяния, както и проблеми поради несъразмерна приложимост на медикаменти, алкохол, опиати.

Този ден е подобаващ да си извършите описи с стремежи и е добре да са от две до 10. Това може да извършите след 7.00 часа до 15.00 часа.

Хората ще усещат по-голяма мощ и то на всички равнища - във физически, ментален и нравствен аспект. В този ден са вероятни и екстремистки изяви. Тези, които разполагат с власт, ще я показват. Ще има прояви на назадничавост, нарцисизъм, липса на схващане по повод слабостите на другите. Ще има битка против всичко незаслужено. Хората може да стачкуват, да се сдружават в групи и да се борят за своята самостоятелност и независимост. Възможни са прояви на полови мании и хората с друга половост също може да се задействат в някакви свои изяви.

Силни усеща, демонстрация на тираничност, търсене на прочувствено задоволство – това са нещата, присъщи за този ден. Отдайте се на творчество и някакви съзидателни действия, повишавайте вибрациите си, с цел да се чувствате добре.

Магнитното поле на Земята сега е по-слабо и много хора може да не се усещат физически удобно. Не се плашете! Просто намерете някакви действия, които покачват вибрациите ви – спорт, изкуство, занимания, занимание, медитации.

Доста политици може да имат проблеми с властта, изключително тези, които я упражняват на прикрито, на мрачно, подмолно, не споделят истината с народите си. Може да се основат някакви секрети организации в този ден, като властимащите скрито решат да възнамеряват бъдещето.

През идващите дни могат да се появят нови вируси или разновидности, както и да се появи нова информация за ковид. Не си поставяйте ваксина тъкмо в този момент.

Много хора може да имат проблеми с техниката – неочаквани и непредвидени повреди.

Овните може да чакат неочаквани промени във финансово отношение. При тях може да се задействат секрети врагове. Може да имат неприятности с хора, живеещи в чужбина. За тях е удобно да стартират някаква нова активност, такава, с каквато преди не са се занимавали.

Телците ще са по-агресивни и тези, чиято активност изисква повече физическа интензивност и активност, ще имат триумф. Те може да имат значими диалози с началници, висшестоящи и за тях са удобни всевъзможни промени в бизнеса. При тях може да има другарска поддръжка, обвързвана с бизнеса и кариерата.

Близнаците през този ден може да се занимаят с разпределение на пари, които не са единствено техни, а и на сътрудници. Тези от тях, които ръководят непознати пари, или се занимават с някакви действия, свързани с секрети, ще имат триумф. За тях ще е удобно да се занимават с споразумяване на въпроси, свързани с държавни органи, инстанции, администрации, банки, съдилища, с чужбина и с чужденци.

В този ден е удобно Раците да приключат с някакви договорни връзки, както и да стартират нови. Те може да водят договаряния и да уреждат неща, свързани с сътрудниците им. При тях тези дни може да идват повече пари. Те може да предоговарят свои задължения и заеми.

Лъвовете може да имат промени измежду кръга от хора, с които работят. Някои сътрудници или подчинени могат да решат да изоставен, а също по този начин могат да се появяват и нови хора. За тях денят е прекрасен за разгръщане на партньорските връзки, за водене на диалози, договаряния и сключване на контракти.

Девите ще имат триумф при наемане на служащи, чиновници и подизпълнители. Тези от тях, които е занимават с медицина, грижи за другите, животни, деца, спорт, изкуство и хазартни действия, ще имат огромни триумфи. За тях не е удобно в този ден да взимат заеми.

Везните ще имат триумфи в неща, свързани с парцели и недвижима благосъстоятелност. Тези от тях, които се занимават със строителство, земеделие, потребни изкопаеми и горива също ще имат триумф.

Скорпионите през днешния ден може да се заемат с образуване на пътувания, търговия, покупка и ремонт на техника, в това число коли. За тях денят също е прекрасен за покупко-продажби с недвижими парцели, строителство, а същои за обзавеждане с нови електроуреди. Те може да стартират някакъв нов и друг бизнес от този, с който са се занимавали досега.

Стрелците би трябвало напълно да насочат вниманието си към парите и опциите да ги печелят. При тях може да се явят нови благоприятни условия за това. Те могат сполучливо да плануват пътувания. За тях е удобен ден за реклама, маркетинг, търговия, работа с документи.

Козирозите ще са тези, за които е значимо да създадат генерални промени в живота си и да стартират нови неща, които ще имат продължение в бъдещето дълго време. За тях е значимо да подхващат значими стъпки в живота. Ако работят с документи, са вероятни измами или самоизмами.

Водолеите може да организират сполучливи диалози, да пътуват, да се занимават с документи, да купуват техника. Хубаво е те да са деликатни при общуването си с родственици и съседи, тъй като са вероятни скарвания. Водолеите , работещи с недвижими парцели, строителство, мини, изкопни действия, камъни, може да чакат приятни изненади, само че също и произшествия в работата.

Рибите , в случай че възнамеряват пътешестване, е добре да са доста деликатни и внимателни. Те може да имат някакви сривове в техниката – електроуреди, компютри, коли. Може да им се губят документи и да има проблеми с кореспонденцията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР