Срокът на изпълнение на проекта Топъл обяд в условията на

...
Срокът на изпълнение на проекта Топъл обяд в условията на
Коментари Харесай

Удължава се срокът за предоставяне на топъл обяд в условията на Covid19

 Срокът на осъществяване на плана " Топъл обяд в изискванията на пандемията от COVID-19 “ се удължава до края на месец септември, оповестяват от дирекция " Социални действия “ към Община Варна.

От услугата могат да се възползват 300 лица, които са в усложнение да си обезпечат сами прехраната си. Право да аплайват имат многочленни фамилии, лица без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия, хора в усложнение заради влошената икономическа конюнктура и такива, които заради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неподходящо протичане на инфекцията, лица сложени под карантина, както и лица обект на обществено подкрепяне. За всички тях ще бъде обезпечен топъл обяд по домовете в работни дни. Храната се подготвя при съблюдаване на санитарно-хигиенните условия и нужните противоепидемични ограничения.  

Проектът се финансира от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица по Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне 2014-2020 в следствие от самодейността на Европейската комисия за превъзмогване на следствията от рецесията от COVID-19 посредством механизма REACT_EU.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР