Сродната душа… Колко хубаво звучи тази дума. Човекът, когото не

...
Сродната душа… Колко хубаво звучи тази дума. Човекът, когото не
Коментари Харесай

5-те вида сродна душа, които може да срещнете по житейския си път

Сродната душа… Колко хубаво звучи тази дума. Човекът, който не стопираме да търсим. Щом го срещнем, разпознаваме го незабавно даже и да не осъзнаваме това. На подсъзнателно равнище на момента разбираме, че това е нашият човек. Влюбваме се от пръв взор, ставаме неразделни и се разбираме както с никого другиго.

Само че, … Вселената е нагласила нещата по този начин, че в житейския си път срещаме повече от една сродна душа. Най-често можем да се „ засечем “ с пет типа такива.

Обикновено те се появяват тъкмо сега, когато минимум ги чакаме. А повода е една – тъкмо в този епизод от живота си, ние се нуждаем същински от тях.

За страдание, връзките, които сътворяваме с тези сродни души, могат и най-често са напълно нетрайни. Нещо повече – те даже да разбият сърцето ни на парченца и да ни донесат невероятна душевна болежка. Но всичко това си коства, тъй като по този начин научаваме своите житейски уроци. Точно тези, поради които сме пристигнали на тази земя.

Какво съставляват тези сродни души и за какво идват в живота ни, ще научим в този момент.

Непозната сродна душа

Срещаме я напълно неподготвени и на най-необикновени места. Най-често даже се сблъскваме инцидентно с този човек в рейс, по улицата или в супермаркета. Още при първото прикосновение сте към този момент наясно, че познавате този човек. Не можете да се сетите от кое място, само че сетивата са безапелационни. Може да се срещнете напълно за малко, само че даже няколко мига са задоволителни, тъй като той е там с цел да показа нещо, което би трябвало да чуете. Дори и думите да ви звучат неразбираеми на пръв взор, в тях се крие огромна мъдрост, скъпа за вас информация, която единствено вие можете да „ дешифрирате “. Това е обръщение свише и е добре да го последвате. То ще ви обезпечи подтик в вярната посока.

Сродна душа, изпратена да ви лекува

Този вид сродна душа идва нормално в интервал на рецесии. Разпознаването става безпогрешно и незабавно, а присъщото за срещата е, че тъкмо тогава вие се нуждаете най-вече от този човек. Сродната душа, изпратена да ви лекува поема вашата болежка, дава ви опция да дишате по-леко и като цяло обезпечава вашия комфорт в този тежък миг. Приятелството се развива скорострелно и е изцеляващо. Този вид сродна душа остава с вас до момента в който имате потребност от нея. Не си потегля по-рано, тъй като не е приключила задачата си. След като излекувате раните си, тя може да ви напусне. Но благодарността към нея остава за цялостен живот.

Сродна душа с разрушителна мощ

Тази сродна душа срещаме, когато се нуждаем от рестарт на живота си. Дори и да не го осъзнаваме, срещата с нея е нещо като знак „ от горната страна “. Знак, че би трябвало да се измененията, за ваше положително. Дори и да е мъчно, даже и да боли. Разрушителната мощ разклаща живота ви радикално, прекатурва визиите ви, кара ви да губите равновесие, само че … имате потребност от нея и по тази причина е приемате. Усещате го на подсъзнателно равнище. Сродната душа с разрушителна мощ си отива толкоз бързо, колкото и е пристигнала. Връзката е краткотрайна, само че поучителна. Ще научите доста за себе си от сходна връзка. След като разберете урока, който ви е предала, към този момент в никакъв случай няма да се страхувате да следвате задачите си и въобще да напуснете личната си зона на комфорт.

Сродна душа близнак

Тя идва с цел да унищожи непостижимите за вас бариери в нравствен и прочувствен проект. С този човек се чувствате толкоз добре, че можете да си говорите безкрай и тематиките за диалог в никакъв случай не се изчерпват. Мислите даже еднообразно. Завършвате изреченията си дружно. Можете да вършиме всичко като двойка. Още щом срещнете тази сродна душа изпитвате възприятие за целокупност. Връзката е напълно естествена, а вие сте неразделни. Сродната душа близнак може да остане дълго в живота ви, а може и да го напусне прибързано.

Сродната душа, която е нашата същинска обич

Именно нея всички търсим. Човекът, с който можете да прекарате в цялостно благополучие целия си живот. Разбира се, в случай че имате шанса да се срещнете. Този вид сродна душа включва в своята същина всички, изброени нагоре. Чувството е неописуемо – на непосредственост, на надълбоко другарство, на безгранична обич. Разбирането е на умишлено и подсъзнателно равнище и е безусловно естествено. Можете да кажете всичко на този човек, без да се притеснявате от нищо.

Истинската ви обич е буйна и невероятна и незабавно ще я познаете, тъй като сходни усеща няма да сте изпитвали в никакъв случай до момента. Ако я срещнете, пробвайте се да я държите, поучават психолозите. А ние ви я пожелаваме от сърце!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР