Срив в платформите, собственост на Meta, установиха хиляди потребители в

...
Срив в платформите, собственост на Meta, установиха хиляди потребители в
Коментари Харесай

Сривът на Фейсбук и Инстаграм е на глобално ниво

Срив в платформите, благосъстоятелност на Meta, откриха хиляди консуматори в целия свят.
Социалните мрежи разлогват автоматизирано сметките на потребителите си, без значение дали става дума за персонален или длъжностен профил. 

Всички платформи, благосъстоятелност на Meta, демонстрират сходни проблеми, в това число и Instagram. Приложението на Messenger дава същата неточност, като изхвърля потребителите. Има проблем и с кода, който се изпраща на телефона за двукратна идентификация. Потребители споделят, че или не се изпраща сходен код, или изпратеният код не се приема в мрежата. 

Стотици хиляди консуматори са докладвали за проблеми единствено с Фейсбук съгласно уеб страницата Downdetector, който следи за проблеми с влизането или използването на даден уеб страница. 

Друг сходен уебсайт - Downforeveryoneorjustme.com, оповестява за същите проблеми в Съединени американски щати, Канада и Англия. Според Ройтерс проблемът е световен. 

Downdetector съобщава и за докладвания на проблеми с YouTube, Гугъл, Gmail, X и др. 

Все още няма публична информация от централите на съответните платформи.

В Telegram се появиха съобщения за прекратени информационни кабели в Червено море, свързващи Европа, Азия и Африка. Това визира към 25% от целия международен трафик. Според неофициални информации развалените информационни линии се намират в южната част на Червено море под юрисдикцията на Йемен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР