Срещу сина ми има повдигнато обвинение за длъжностно престъпление, но

...
Срещу сина ми има повдигнато обвинение за длъжностно престъпление, но
Коментари Харесай

Евтим Костадинов: Синът ми не познава Миню Стайков и няма луксозен автомобил от него

Срещу сина ми има повдигнато обвиняване за длъжностно закононарушение, само че аз имам вяра, че това което е станало не е в такава светлина, каквато е показана в общественото пространство. Това разяснява в предаването „ Тази сутрин” Евтим Костадинов – ръководител на Комисията по досиетата.
Петима от Държавен фонд " Земеделие " - с обвинявания Наложена им е възбрана за овакантяване на страната
Неговият наследник – Калоян Костадинов е зам.-шеф на фонд „ Земеделие”. Заедно с още петима души той беше арестуван при акция на акция на Специализираната прокуратура във фонда. Според прокуратурата има данни, че чиновници на управителни позиции са уведомили компании, свързани с предприемача Миню Стайков. Нарушенията са по две европрограми - " Развитие на селските региони " и Националната стратегия за подкрепяне на лозаро-винарския бранш.

Синът ми е зам.-директор на Фонда по-малко от месец, преди този момент е бил началник на работна група, която дава мнения, а не взема решения за разпределяне на пари по стратегии, изясни Евтим Костадинов. Той беше безапелационен, че синът му не се познава с Миню Стайков и няма първокласен автомобил от него. По думите на Евтим Костадинов, неговият наследник е сътрудничил на прокуратурата при следствието против предприемача за заграбване на евросредства.

Синът ми не е разпределял средства и не е споделял да му е оказван напън, твърди още Евтим Костадинов. Въпросът с Миню Стайков поражда година по-късно откакто е заседавала тази работна група, посочи ръководителят на Комисията по досиетата.
Шестима шефове на ДФЗ са арестувани при спецакцията във фонда Имали са контакти със арестувания Миню Стайков
„ Акцията във Фонд „ Земеделие” беше осъществена на идващия ден, откакто беше предаден доклед след инспекция на къщи за посетители. Вероятно в този отчет има наранени интереси”, съобщи Евтимов и напомни, че синът му е работил по тези инспекции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР