Срещу сериозната сума от 150 000 лв кметът на район

...
Срещу сериозната сума от 150 000 лв кметът на район
Коментари Харесай

Пуснаха районния кмет Ральо Ралев от Пловдив срещу 150 000 лв гаранция

Срещу сериозната сума от 150 000 лева кметът на регион " Северен " в Пловдив Ральо Ралев може да напусне ареста, реши през днешния ден Апелативният профилиран съд.
Задържан на 30 май, Ралев е към този момент три месеца зад решетките, а в последните дни проблем се оказа и здравословното положение на кмета- той е измършавял фрапантно. Макар че този факт бе посочен от бранителите му в интерес на смяна на мярката за неотклонение, няколко дни се чака за здравна експертиза. В момента, в който внесе сумата, той може освен да напусне ареста, само че и да се върне на работното си място, тъй като сега е в неплатен отпуск. Твърде евентуално идващият ход на прокуратурата ще бъде отстраняването му от служба.
Ралев бе арестуван при акция на Комисията за противопоставяне на корупцията и Криминална полиция, а дружно с него в ареста влезе и предприемачът Иван Делевски. Тогава профилираната прокуратура излезе със известие, че двамата са изнудвали пловдивския строителен бизнесмен Здравко Ангелов за сумата от 60 000 лева Той беше подал сигнал персонално до премиера Бойко Борисов и реакцията беше незабавна. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР