Срещу навлизането в България на Истанбулската конвенция, на джендър идеологията

...
Срещу навлизането в България на Истанбулската конвенция, на джендър идеологията
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП е против джендър идеологията

Срещу навлизането в България на Истанбулската спогодба, на джендър идеологията в учебните заведения и опълчването на деца и родители се разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В петък с парламентарната група на социалистите тя се опълчи на приемането на законопроект за отбрана от домашно принуждение, импортиран от Надежда Йорданова от " Демократична България ".
" 5 години съм устояла, 5 години съм понесла всички удари, за които се сетите, 5 преврата в Българска социалистическа партия съм претърпяла поради това и няма шестия път да натисна бутона и да поддържа решение, което ще съсипе най-ценното, което ни е останало като общество - фамилията. Разкъсахте всички връзки на това общество, остана ни едно - фамилията и децата, за тях ще се боря до дъно ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
" Много се преплетоха тематиките за Истанбулската спогодба и Закона за отбрана от домашното принуждение и има за какво ", съобщи от парламентарната естрада Нинова. Според нея и в красивите думи в Истанбулската спогодба против домашното принуждение, и в красивите думи на закона, импортиран от Демократична България, се крият нелицеприятни неща. 
" Не би трябвало да пипате децата, тъй като нашата борба е за душите на децата. Не е за другите по полова ориентировка, те са свободни хора да вършат каквото желаят, когато са пълнолетни. Не пипайте децата, не им тровете главите още в учебните заведения с тези образования, образования в ЛГБТ " прикани Нинова сътрудниците си от другите парламентарни групи.
" Малко ли са разграничителните линии в българското общество, че желаете да противопоставим и деца на родители? В най-святата човешка единица - фамилията. И тази разграничителна линия ли желаете да се постави? ", попита водачът на Българска социалистическа партия. Тя напомни, че тихомълком Истанбулската спогодба и джендър идеологията пълзи в света, в Европа, към този момент и в България и това става тъкмо посредством сходни удобни закони.
" Даваме права на НПО-та да пишат стратегиите в учебно заведение, да изнасят семинари и конференции, а съдът им дава право да преподават ЛГБТ идеология в българските учебни заведения на 3, 4, 5, 6-годишни деца ", съобщи Нинова. Тя попита дали българският народ е малоумен, назадничав и стар, тъй като желае децата му да са момчета и девойки и да има българско семейство с майка и татко.  
Нинова бе подкрепена от зам.-председателя на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев, който удостовери, че Българска социалистическа партия пази християнските фамилни полезности. По думите на социалиста законопроектът е подсилен най-вече от Българския хелзинкски комитет, който предлага допълнения и редакции, като да вземем за пример формулировката " фактическо съпружеско общуване " да се размени с по-общо и обхватно разбиране, тъй че то да включва всички фамилни двойки, включително тези от един и същи пол. 
Законопроектът бе отритнат от депутатите след двучасови диспути в петък. 
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР