Срещу началника на училищната полиция на Ювалди бяха отправени обвинения,

...
Срещу началника на училищната полиция на Ювалди бяха отправени обвинения,
Коментари Харесай

След трагедията със загиналите при стрелба ученици в САЩ – има ли пропуски и грешки

Срещу началника на учебната полиция на Ювалди бяха отправени обвинявания, че не е изпратил чиновници по-бързо, с цел да спрат стрелеца, който умъртви 19 деца и двама учители в тексаско учебно заведение, съобщи Асошиейтед прес. Агенцията отбелязва, че учебната полицейска работа нормално се занимава с създаване на връзки с учениците и понякога реагира на сбивания.

Подготовката за всеобщи стрелби е дребна част от това, с което полицейските чиновници на учебната полиция се занимават, само че локални специалисти споделиха, че подготовката на чиновниците, зачислени към учебните заведения в Тексас - в това число наложителна подготовка за справяне с деен стрелец - им дава най-солидната допустима основа.

" Тактическата, концептуална настройка несъмнено я има в Тексас ", сподели Джо МакКена, заместник-управител на учебния регион Комал в Тексас и някогашен заместник-директор на щатския център по сигурност на учебните заведения.

След началото на нападението на стрелеца във вторник, до момента в който възпитаници се обаждали на телефон 911, служителите на реда са чакали повече от час, преди да щурмуват класната стая , откакто последвали стрелеца в постройката.

Началникът на учебната полиция Пийт Аредондо решил, че служителите на реда би трябвало да изчакат, защото считал, че стрелецът се е барикадирал в прилежащи класни стаи и децата към този момент не били изложени на риск , споделиха чиновници през вчерашния ден.

" Това беше неправилното решение ", сподели на конференция през вчерашния ден Стивън МакКроу, началникът на Департамента за социална сигурност на Тексас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР