Срещу Левски в четвъртък от Айнтрахт Франкфурт са обявили десант

...
Срещу Левски в четвъртък от Айнтрахт Франкфурт са обявили десант
Коментари Харесай

3000 запалянковци на Айнтрахт се готвят за превземането на София

Срещу Левски в четвъртък от Айнтрахт Франкфурт са оповестили десант на 3000 ентусиасти, написа " Мач Телеграф ". Но дали в действителност ще са единствено толкоз?

" Червено-черната " агитка на тима от Франкфурт изправи косите на силите на реда и този март в Неапол, където се развихри макар възбраната на италианските управляващи за гостуващи почитатели против Наполи в ШЛ. Напук на ветото стотици немски ултрас даже влязоха в битки с полицията в Неапол, а фрагментите по какъв начин палят коли и хвърлят ракети, обиколиха фенските конгреси в мрежите.

В Барселона гостите даже замеряха с предмети рейса с футболистите на домакините преди мача на " Камп Ноу ".А президентът на каталунците Лапорта призна, че пробивът на над 20 000 германци на стадиона, го кара да се усеща опозорен.

Тази седмица, евентуално още от сряда, ден преди мача Левски - Айнтрахт, силите на реда в София ще са на крайник поради немското настъпление, със строга организация на придвижването в центъра, защото мачът от Лигата на конференциите е на Националния стадион " Васил Левски ".

Задава се съществено тестване и за уредниците на мача, на фона на спокойствието при предходните 2 семейства на " сините " в шампионата това лято. Срещу скопския Шкупи УЕФА категорично забрани на гостуващи почитатели да идват в София поради офанзивите над български последователи в Северна Македония, породили настроения за реванш в българската столица.

Щом германците съумяха да се снабдят с 25 000 билети над позволеното, изкушавайки с цени заможните каталунски почитатели на Барселона, не е изключено и тук да се появят в рискови зони в неразрешени браншове на ст. " Васил Левски ".
 Левски - Айнтрахт: Два разнообразни цвята, два разнообразни свята
Левски - Айнтрахт: Два разнообразни цвята, два разнообразни свята

И все пак, вяра има!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР