Срещу големия син на бившия шеф на "Литекс" Ангел Бончев

...
Срещу големия син на бившия шеф на "Литекс" Ангел Бончев
Коментари Харесай

Синът на Ангел Бончев се занимавал с източване на банкови карти


Срещу огромния наследник на някогашния началник на "Литекс " Ангел Бончев - Бончо Аврамов, който подвигна ръка против личния си татко, има данни, че е участник в тайфа, занимаваща се с източване на банкови карти, написа столичен седмичник, като се базира на ГДБОП.
Името на Аврамов е засечено около следствие на антимафиотите против групата на Даниел Данчев, по прякор Дани Германеца и Кирил Гичев - Киро Чеченеца. Това е най-мощната сходна незаконна конструкция. Оперативни данни сочели, че тя се състои от над 100 индивида, които точат стремително пари от банкомати на 4 континента.
Схемата им на работа била извънредно добре проведена. Скиминг устройствата се изработвали в село, близо до София, както и във Варна. Оттам устройствата се изпращали по света. В Европа се пренасяли от български водачи на камиони и автобуси до Германия, Франция, Италия и Испания.
Печалбите от тази активност се изпирали посредством вложения в строителство, парцели в чужбина, скъпи коли и почивки.
Германеца и Чеченеца постоянно можели да бъдат видяни пред безценен 5-звезден хотел, където ги разпознавали по колите им БМВ 730 и Мерцедес С63 с номера, съответстващи на годините им на раждане 1987 и 1980, написа изданието.
Бончо Аврамов имал и други другарства с забавни лица. Например от най-близкото му обграждане били наследниците на босове от СИК. Компанията можела постоянно да бъде забелязана в прочут столичен чалга клуб, където пръскали хиляди левове за нощ. Близки до Ангел Бончев споделят, че предприемачът знаел за разхайтения метод на живот на огромния правоприемник. Това било повода от година те да са в нечовечен спор.
Скандалът мазета предходната седмица, когато бащата бе задържан в 8 РПУ, откакто заплаши със законния си револвер сина си. Твърди се, че Бончо измамил татко си със сума от порядъка на 100 хиляди лева Синът бе играч по мотокрос към "Литекс ", само че приключи спортната си кариера преди 3 години. /Пик.бг
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР