Срещите в социалните мрежи между големи спортисти продължават и днес.

...
Срещите в социалните мрежи между големи спортисти продължават и днес.
Коментари Харесай

Феномена: На Кристиано сигурно му е досадно да обяснява, че аз съм истинският Роналдо

Срещите в обществените мрежи сред огромни спортисти не престават и през днешния ден. В особено извършен диалог сред двама някогашни футболисти, събиращи общо три Златни топки и също толкоз Световни купи. Това са някогашните съотборници в Реал Мадрид Роналдо и Фабио Канаваро. В него имаше любопитен коментар на италианеца, който сподели, че през днешния ден, когато хората приказват за Кристиано, постоянно се прецизира, че това не е същинският Роналдо.

„ Трябва да е доста досадно на Кристиано да споделя, че аз съм същинският Роналдо. Хората не могат да се съпоставят. Кристиано ще остане в историята на футбола за постигнатите резултати. Той ще остане като един от най-хубавите, както е Меси и останалите огромни футболисти “, съобщи бразилецът.

Той описа и за забавен миг от престоят му в Интер, когато отпред на „ нерадзурите “ е бил Ектор Купер. „ Спомням си, че с цел да се затоплим, ни накара да бягаме 3 или 4 километра в гората. Не знам дали го е направил като наказване или по друга причина. Беше извънредно “, напомни си Роналдо.

Феномена приказва и за напускането му на Барселона: „ След мача през 1997 година против Италия, бъдещето ми беше нестабилно. Не бях подписал с Интер, в действителност възобнових контракта си с Барселона, само че пет дни по-късно президентът отстъпи и Интер ме потърси. Там се роди красива история с Интер и Италия “, добави още бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР