Срещата ми с дрогата стана в барманските ми години и

...
Срещата ми с дрогата стана в барманските ми години и
Коментари Харесай

Део: Блатечки, Дичо, Вергов и Зорница ме спасиха от белото! Днес съм щастлив човек

Срещата ми с дрогата стана в барманските ми години и нощния живот обвързван с тази работа. Всеки може да си разбие  мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път -  Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други “, разкрива Деан Славчев-Део.

" Започнах в  боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, по този начин стартира измъкването ми. Когато се закачиш към спорта,  химически той ти дава същия адреналин, същите „ екстри “, и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това трансформирах средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки.

Друг миг е Зорница-София, която ме избра за кино лентата си „ Прогноза “ и ме заведе на остров  Гьокчеада.  Там влязох в сърф учебното заведение на  Кирил Стойнов дружно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане ", споделя 46-годишният Део с днешна дата. Тв  водещият на тотото е благополучен с жена си Марияна и двете им момчета.  Споделя, че има всичко, в никакъв случай не гледа новините по малкия екран. „ Аз съм спокоен и пребивавам отвън столицата, благополучен съм “, споделя Део.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР