Срещата е част от опита за намиране на съгласие между

...
Срещата е част от опита за намиране на съгласие между
Коментари Харесай

Атанасова към Възраждане: Всяка една партия да излъчи представител в кабинет

Срещата е част от опита за намиране на единодушие сред всички преди връчването на първия мандат. Наясно сме с вашите тези, че единствено бихте подкрепили мандат с " Възраждане " и не бихте подкрепили нито една друга мощ в Народното събрание. Наясно сме, че отговорността е огромна, тъй като в случай че не реализираме базов консенсус по целите на България, то единственият метод да работи 49-ят парламент е възможната опция за реализирането на третия мандат, а най-вероятно остава провеждането на шести следващи избори. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, предаде БГНЕС.

Разчитайки вота на жителите, разгласяваме, че водим диалози с всички за шерване на обща отговорност ,

която ще се осъществя посредством управническа стратегия, която може да заложи няколко съществени тематики и това да бъде период на мандат на държавно управление или с четиригодишна управническа стратегия, зад която стоят избрани политически сили. Предлагаме и дружно да споделим тази отговорност, като всяка една от партиите излъчи представител в кабинет , който дружно да направляваме. Той може да бъде политически, експертен или различен ”, сподели още Атанасова.

“Наш приоритет е влизането в еврозоната,

знаем мнението ви по еврозоната, само че можем да обсъждаме други значими тематики като обучение, енергетика, бюджет и други ”, разясни още Атанасова.

В Народното събрание би трябвало да има диалози, тъй като би трябвало да почитаме гласоподавателите ,

които стоят зад всички парламентарни сили. Ние няма да подкрепим за следващ път държавно управление, излъчено от ГЕРБ или другите партии, ние приказваме единствено за политики, в нито един миг не сме желали постове. В тази връзка целите, които неведнъж подчертахте по секторни политики се разграничават с всичко, което имаме като хрумвания ”. Това съобщи Цончо Ганев от " Възраждане ".

В тази връзка ние не можем да подкрепим какъвто и да било формат на кабинет .

България от 33 години, напускайки Съвет за икономическа взаимопомощ, Варшавския контракт и сбъдвайки политики за влизане в Европейски Съюз и НАТО, България не претърпя никакъв разцвет ”, сподели още Ганев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР