Срещаме ви с Маноела и Димитър – една от 20-те

...
Срещаме ви с Маноела и Димитър – една от 20-те
Коментари Харесай

Всичко ще бъде по-смислено след създаването на нов живот: Историята на едно младо семейство и тяхното второ чудо

Срещаме ви с Маноела и Димитър – една от 20-те двойки, които завоюваха “Бебешки ДНК пакет” от акцията “Направи го сега”. А ето и тяхната история.

Те живеят на фамилни начела от 6 години. И двамата са родени в провинцията, само че живеят в София. Димитър по обучение е промишлен управител, а по специалност - брокер на недвижими парцели. В търсене на най-удовлетворяващата професи, преди 4 години се открива в София с опция за развиване в тази сфера. Към момента е осъществен и сполучлив брокер, благополучен от работата си и мечтаещ за крепко и щастливо семейство. През 2020 година Маноела приключва Ветеринарна медицина и следва фантазията си да се осъществя като ветеринарен доктор в столицата. “Любовта не се дели, нали по този начин?”, споделя с усмивка Маноела.



На въпроса “Защо взеха решение да станат родители в този момент?”, ето какво дадоха отговор те: “Защото няма време за очакване! Има време за всичко, само че първо би трябвало да създадем семейство. Ще има време за кариера, ще има време за почивки, ще има време и за пътуванията, само че всичко ще бъде още по-смислено след основаването на нов живот.”

Тяхното премеждие по пътя към основаване на дете стартира през 2021 година “Решихме, че със започването на новата година, стартират и нашите опити да създадем живот. Чудото се случи и през месец юли видяхме по този начин мечтаните две чертички на теста за бременност. Радостта беше огромна, нямахме самообладание да кажем на всички и го направихме на огромно фамилно събиране, като всички споделиха нашата голяма наслада. За жал това благополучие продължи единствено месец. В 11-та гестационна седмица, след прокървяване и последвал обзор, се откри, че сърдечната активност на плода е спряла и се е получил по този начин наречения "мисед аборт ". Последвалите усеща и отчаяние, мисля, че не е належащо да загатвам, тъй като е ясно какви са били. Наложи се гинекологична операция за разчистване, както и физическо и психическо възобновяване и за двама ни.”

С всичко това стартира ново тестване на търпението на младата двойка. От една страна – лекарите да разрешат още веднъж опитите, и от друга – чудото да се случи за повторно.

И ето, единствено след 3 месеца, през ноември 2021 година, двете чертички са още веднъж налице. “Този път обаче насладата беше тиха, даже примесена със боязън, само че това не в профил вярата ни да се трансформира в нашето приключено знамение, плачещо в креватчето си през месец август 2022 година Това сме ние, мечтаещи и жадуващи нашият Божи подарък да проплаче средата на тази година.”



Ако сте заченали своето бебе през 2022 година, запишете се на, като изпратите своята персонална история дружно със фамилна фотография. И тази година 20 от записалите се фамилии ще получат "Бебешки ДНК пакет " с всичко належащо за първата година от живота на техните бъдещи деца. Регистрирайте се до 31 януари 2023 година

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР