Срещаме ви с Глория и Оливер – една от 20-те

...
Срещаме ви с Глория и Оливер – една от 20-те
Коментари Харесай

Да избереш България пред остров Кипър: Историята на една голяма любов

Срещаме ви с Глория и Оливер – една от 20-те двойки, които завоюваха “Бебешки ДНК пакет” от акцията “Направи го сега” през февруари. Те са образовани младежи – Оливер е учил в НАТФИЗ, само че единствено две години, и даже е взел участие във френски филм, а Глория е квалифициран магистър по “Балканистика”. И двамата работят по 12 часа дневно, с цел да осъществен фантазиите си, и са в очакване да се появи първото им дете.

Тяхната история е ентусиазъм за младежите, тъй като само любовта е движещата мощ във взаимоотношенията им, и тя дава своите плодове. А ето и по какъв начин стартира всичко.



“С моята брачна половинка се запознахме през 2017 година на остров Кипър, където работят и до през днешния ден нашите родители. По това време работехме там сезонно. Запознанството беше инцидентно, само че и двамата незабавно разбрахме, че сме разкрили сродната си душа. Тогава разбрах, че Глория е студентка в Пловдив и ще би трябвало да се върне в България след края на лятото. Тогава имах желание да работя в Кипър за закупуване на жилище в България, само че откакто тя ми показа, че няма по какъв начин да остане повече, незабавно си събрах нещата и взех решение да се върна в България с нея. Оттогава до момента живеем под един покрив и сме едно цяло.”

Двамата са от фамилии на разведени родители и това е техният максимален тласък да основат любящо и крепко семейство, в което децата им да живеят умерено и щастливо.

“През недалечната 2020 година аз предложих брак на Глория (предложение, което ще запомним и двамата за цялостен живот). Към нашето домакинство по-късно се причисли и най-прекрасното и положително кученце на света - дребната Кая, която си осиновихме и завоюва сърцата ни вечно. През 2021 година направихме скромна женитба с най-близките ни родственици и другари. За нас сватбата не беше фиктивна или просто автограф, а акт на заричане, на отдаване на другия. Да засвидетелстваме любовта си и да станем брачен партньор и брачна половинка беше най-щастливият ден в живота ни. Знаехме, че идната стъпка е да увеличим фамилията ни и няколко месеца по-късно разбрахме, че чакаме бебче. Раждането на дребната принцеса ще промени живота ни вечно и ще надмине страстите от сватбата със сигурност”, споделя още Оливер.

И двамата работят доста интензивно, по 12 часа дневно, с цел да могат да закупят свое жилище, което да трансфорат в собствен дом, изпълнен с топлота, уют и обич, и то да се трансформира в крепостта на фамилията им.

“Като дребни и двамата не сме получавали нужното, по една или друга причина, от нашите родители. Искаме единствено да имаме опция да дарим децата си с всичко това, което на нас ни е липсвало. Да сме едно сплотено и щастливо семейство, което да пътешества дружно, да се смее дружно, да трупаме съкровищница от мемоари и доста завършения. Искаме децата ни да опознаят света и да го обикнат, а ние да сме с тях, с цел да им даваме крила. Надяваме се тъкмо дребното ангелче да се трансформира в крайъгълен камък, като върне нашите родители от чужбина и ни помогне да съберем още веднъж фамилията дружно, с цел да има до себе си и любящите баби и дядовци, тъй като детството без тях няма по какъв начин да е пълноценно. Ние, като отгледани от своите баби, знаем от персонален опит нуждата от тях”, прям е Оливер.



Глория и Оливер

Ако сте заченали своето бебе през 2022 година, запишете се на, като изпратите своята персонална история, дружно със фамилна фотография. И тази година 20 от записалите се фамилии ще получат "Бебешки ДНК пакет " с всичко належащо за първата година от живота на техните бъдещи деца.
Регистрирайте се до 31 януари 2023 година

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР