Среща ме Ви с американския предприемач, който инвестира по 2

...
Среща ме Ви с американския предприемач, който инвестира по 2
Коментари Харесай

„Успях да забавя скоростта на стареене с 25%: Мултимилионерът Браян Джонсън пред bTV

Среща ме Ви с американския бизнесмен, който влага по 2 милиона $ годишно, с цел да обърне процеса на стареене. Браян Джонсън не употребява месо, не се излага на слънце, ляга си в 8:30 всяка вечер, пие доста хапчета, подлага се на разнообразни лечения и при положение, че се чудите - да, споделя, че е благополучен.

Наричате себе си професионален играч по подмладяване. Успявате да забавите скоростта на стареене с 25%. Това надмина ли упованията Ви?

Да, надмина ги. Когато се захванах с това начинание - " Изворът на младостта ", което е на-старата приказка, позната на човечеството, въпросът, който желаех да задам е: " Ние постоянно се вглеждаме в бъдещето чудейки се дали има магическо хапче за младост. Исках да видя какво е допустимо в този момент, към днешна дата и ето отговора - септември, октомври, ноември и декември са ми подарък. Остарявам единствено 8 месеца в годината. Намирам това за удивително достижение. Повечето хора са наясно с тежестта и растежа си, само че наясно ли са каква е скоростта, с която стареят, какъв брой бързо в действителност се приближават до заболявания? И за мен това беше едно от смайващите   достижения на това начинание - точно по какъв начин да получиш 4 месеца в годината, в които не старееш.

Никой различен актьорите в представлението не са допускали толкоз покрай себе си

Кои са някои от най-впечатляващите резултати, които постигнахте досега?

Капацитетът на сърдечно-съдовата ми система и способността ми да съм доста физически деен по индикатори ме поставя в групата на най-здравите % и половина 18-годишни.

Кое от всичко, което променихте в метода си на живот, беше относително лесна смяна, която даде осезаеми резултати?

Има една смяна, върху която всички имаме власт. Хората ме гледат и си споделят - окей, той харчи милиони долари, има всички тези лекари разполагаем, аз не мога да го направя. Но знаете ли? Всеки може да вкара множеството от нещата, които върша. Най-простото е - лягайте си в точния момент, всяка Божа вечер. Това е закон.

Да, всички имаме деца, работни срещи, непланирани събития, да, само че като цяло това са решения, върху които имаме власт. Това да си легнеш в точния момент, изборът да тренираш даже и да е по малко - имаме надзор върху доста от тези неща, които евентуално имат най-силно въздействие върху нашето здраве и wellness. Така че, бих споделил, че е в границите на нашия надзор е да създадем първите дребни крачки в вярната посока.

От кои остарели привички Ви беше най-трудно да се откажете?

Хапването през нощта. Особено като се прибера след работа. Та, когато късният Браян се прибере от работа след 7 вечерта, много уплашен, изтощен от деня, който е имал и стартират да се прокрадват мисли от вида:  " Ей, за какво да не си хапнем малко чипс? Или дребна купичка сладолед? Или малко сладки? А май има и останали браунита? Или, дали да не си поръчаме китайско?

Познато, нали? Ето за какво, съгласно мен вечерният Браян с нездравословните хранителни привички, беше най-труден за усмиряване.

В предходни изявленията говорите за саморазрушителното държание от личен опит. Как да се оправим с него?

Темата със саморазрушителното държание бих определил по този начин - това е най-големият проблем на човечеството. Саморазрушителното държание не е ориентирано само към нашето здраве и wellness, a e обвързвано и с това по какъв начин се отнасяме към природата, по какъв начин проектираме Изкуствен разсъдък. Ние като типове имаме една вродена податливост да вършим неща, които са нездравословни за нас и сътворяваме всякакви красиви истории, с които да се защитим. Като скотски типове това е наш главен минус и прави света извънредно спорен за всички нас.

Цялото изявление на Петя Дикова със супер групата – очаквайте в предаването „ Тази неделя “

Ако трябваше да дадете съвет за дългоденствие на нашите фенове, какво бихте им споделили?

Бих им споделил - разберете себе си през другите версии на себе си - имате утринно Аз, имате вечерно Аз, имате приятелско Аз, имате Аз, което тренира, имате разнообразни версии. Възприемате се като едно цяло - един човек, само че в действителност вие сте стотици версии на себе си - има версия на вас когато сте недоспали, тогава сте раздразнени и вършиме неверни преценки. Само когато разберете себе си през другите си версии, и откакто откроите тези версии, които съставляват най-хубавото от вас -този, който желаете да бъдете - сприятелете се с него.

Какво ще кажете за позициите, в които има доста напрежение?

Да, Ако някой е в позиция, в която има власт всекидневно неговата най-важна отговорност е да направи добра преценка. Тези хора имат огромен брой чиновници, които разчитат на тях да взимат положителни решения, които засягат доста хора. Ако отговорността на тези високопоставени мениджъри е вярната преценка, то най-важното, което могат да създадат, е да усъвършенстват живота си, което значи - пълностоен сън, добра храна, умерено пиянство, без опиати - другояче те не извършват отговорността си да имат вярна преценка от името на доста хора.

Кои са най-важните правила, които Вие спазвате?

Аз схващам като моя най-голяма отговорност в обществото - преценката. Представям си по какъв начин беседвам с хора от 25-ти век, и те ми споделят: " Това е необикновено! Човешки същества, които са съществували при започване на 21-ви век. Гордеем се с тях, тъй като те съумяха да запазят същества с разсъдък " Любопитно ми е, в случай че се опитаме да канализираме тази мъдрост, какво ще кажат хората от 25-ти век за 21-ви век? Какво направихме ние, което преди е било невероятно? От моята позиция в този момент единственото, което се пробвам да върша, е да се практикувам да имам извънредно бистри преценки. Преценки, които надвишават естествените ми благоприятни условия - с цел да не съм " затънал " във времето и пространството.

Как наподобява един Ваш ден? Вие сте управлявате и компанията Kernel - не е като да имате голямо свободно време разполагаем. 

Животът ми е извънредно структуриран. В Blueprint се пробвам да покажа какъв брой близо или какъв брой надалеч сме до " изворът на младостта ". Във всеки един мой ден върша сред 50 и 100 неща - лечения. Затова нуждая се денят ми да е структуриран, с цел да могат те да се случват по табиет и да не мисля за тях. Както когато влезеш в кола и не мислиш за самото шофиране, то просто се случва. Или когато ходите - то просто се случва. Опитвам се да пребивавам по този начин, с цел да може да съм в тандем - всеки миг, който имам, да мога да се посветя на упражнение с въображението ми за това какво не мога да видя.

 

Харесва ми тази концепция. Когато си под душа или на разходка или имаш миг, в който нямаш потребност да мислиш за нищо друго - защо мислиш тогава. И тъкмо това за мен е най-ценният миг - когато не съм виновен за избран умствен развой, имам свободен миг - къде отива съзнанието ми. Към тези моменти на избистрен разум се стремя. 

И накъде отива съзнанието Ви?   

Съзнанието ми отива към концепцията, че гений е умеенето да изпълниш сложена цел, която различен не може да извърши. Геният обаче реализира цел, която другите даже не могат да видят. А в обществото множеството от нас са част от една игра, основана на гения - да вземем за пример, желаеме да реализираме максимален брой почитатели в обществените мрежи, или желаеме най-голямата банкова сметка, или желаеме най-престижната купа. Хората играят игри в името на статуса, уважението, с цел да получат това, което желаят, или за секс, въздействие.. тези неща. Гениите са в съществено друга игра. Там се стремиш да играеш игри, които никой не играе и това значи да си подготвен да се лишиш от уважението на другите. Трябва да си подготвен да те нарекат " вманиачен ", да те изключат от групата. Например откритието на Айнщайн - доктрина на относителността, е бил талантлив ход. Никой не е знаел, че нютоновата физика може да пренеса науката в нови небеса. Това е и въпросът в този момент - при започване на 21век - кой е геният, който не можем да забележим? Кое е това нещо, което е тъкмо пред очите ни и съществува, само че не можем да го забележим, тъй като сме заслепени и толкоз унесени в игрите на статус, въздействие и почитание? И ето това е полето, в което се пробвам да седнал съм в съзнанието си. 

Как приемате смесените реакции по отношение на Вашата задача?  

Обожавам разнообразието на реакциите, които получавам. Обичам хейта, който срещам по пътя си, одобрявам раздразнителността, харесват ми обидите, одобрявам язвителността, всичко ми харесва! Всяка част от тях образува и способства за моето усещане. Когато някой се ангажира да разяснява нещо, което аз върша, и те са предизвикани да кажат нещо хейтърско - там се крие информация. Аз не усещам нищо, не се подтискам, не се наскърбявам, възприятията ми не са засегнати. Нямам потребност да давам отговор със същото или да отплащам. Онова, което намирам за забавно, е информацията в изказванието им - Какво  споделят? Те държат огледало пред мен и ми споделят: " Ето какво се случва в съзнанието ми в този миг, при започване на 21-ви век като се наемам с твоите тематики ". За мен е скъпо да схвана къде се намира светът в този момент, какви игри играят хората. В избран смисъл, да, това ми оказва помощ да видя какво се случва, които другояче ми убягва, в случай че я няма тази провокация. 

Вярно ли е, че ви приписват да доживеете до 200 години? 

Мисля, че това е първият път в историята на човешката раса, когато човек като мен може да се изправи и изцяло съществено да твърди, че е неразбираемо какъв брой време и какъв брой добре можем да живеем. Няма причина да слагаме предел до 100 или до 200, 1 000 или 10 000 години. Никой не знае. Ние сме извънредно близо да Super Intelligence. Така че е безусловно неразбираемо, никой не може да допусна или предвижда, никой даже не може да го отгатне. Единствената цел, която имаме като типове е, да останем живи, с цел да разберем. 

Можете ли да спрете времето? 

Можем ли да спрем времето? Когато скотски тип с разсъдък придобие технологията на боговете, с която ние разполагаме, и изкуствения разсъдък, единствените забележими цели пред нас са времето и ентропията. Нямаме друга цел, нямаме различен фокус с изключение на технологията на боговете.

Поп фолк артистът сподели, че е получил самопризнание за работата си от татко си малко преди да почине

Сподер Уикипедия, " Ентропия е физична големина, която съставлява мярка за безпорядъка на термодинамичните системи. Ентропията характеризира положението на термодинамичната система, т.е. зависи единствено от настоящото положение, а не от това по какъв начин системата се е озовала в него.

Като казвате " технология на боговете ", какво имате поради?

Изграждаме Super Intelligence благодарение на изкуствен интелект. И един път когато имаш Super Intelligence, единствените неща, които те интересуват, са ентропията - което е разложение и гибел, и времето. Цялата тази концепция, че ще отделиш време, с цел да разположиш армии, които да завладяват дадени елементи от планетата Земя, или че по някакъв метод ще преследваш маниакално акумулирането на повече пари в банковата си сметка, всичко това стават глупави игри когато ги поставиш в подтекста на опита за съревнование с времето и ентропията..

Имате ли почитатели от България? 

Не знам без да съм ревизирал дали имам хора от България. Бих споделил по този начин - като виждам световния интерес към Blueprint - няма да се изненадам в случай че има и българи, които са показали интерес. 

Мога ли да попитам какво пиете? 

Да, това е чай. Даже си разлях по тялото. 

Всички данни на Вашата компания са разполагаем на всички изцяло гратис. Защо? 

Blueprint е разполагаем гратис, тъй като задачата е човешката раса да оцелее и да процъфтява. 

Колко хапчета дневно взимате? 

Повече от 100. 

Благодаря Ви доста за отделеното време. Трябва да кажа, че тъкмо като самата Кралица Елизабет - Вас би трябвало да Ви види човек, с цел да повярва, че сте същински. Пожелавам Ви всичко най-хубаво. Надявам се да се забележим в България някой ден, а още повече - да се забележим и след 100 години. 

Може би. Беше ми прелестно да си поговорим. Благодаря.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР