Средствата, които държавите-донори предоставят на Украна (САЩ, ЕС и други)

...
Средствата, които държавите-донори предоставят на Украна (САЩ, ЕС и други)
Коментари Харесай

Вашингтон плътно до Киев: Финансовите средства от донорите ще стигнат на Украйна до края на годината, подкрепата ни ще продължи толкова, колкото е необходимо

Средствата, които държавите-донори дават на Украна (САЩ, Европейски Съюз и други) са задоволително, с цел да обезпечат нейните потребности до края на годината. Това съобщи американският министър на финансите Джанет Йелън в своето послание към участниците в пролетната среща на МВФ и СБ във Вашингтон, заяви " Гласът на Америка ". 
 
Йелън съобщи, че в случай че войната, която Русия води против Украйна продължи, Съединени американски щати ще си сътрудничат и по-нататък със своите сътрудници, с цел да дават на Киев това, от което се нуждае. 
 
" Аз съм уверена, че съществува мощна двупартийна поддръжка (в американския Конгрес, бел. ред.) ", добави тя. Йелън изясни, че спомагателната помощ за Украйна ще бъде координирана от държавите-донори посредством отдена платформа.
 
" В допълнение към тази помощ, ние предоставихме средства и за най-неотложни потребности, като да вземем за пример възобновяване на енергийната система (...) Ще продължим да поддържаме Украйна толкоз, колкото е належащо ", акцентира Йелън. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР