Средства за закупуване на медицинско оборудване на ново отделение за

...
Средства за закупуване на медицинско оборудване на ново отделение за
Коментари Харесай

Дарение за лечение на коронавирус в Пирогов прави Теленор

Средства за закупуване на здравно съоръжение на ново поделение за интензивно лекуване в столичната болница " Пирогов ", където ще се лекуват заболели от ковид, ще подари мобилният оператор " Теленор ".

Телекомът заяви в четвъртък, че след консултация с управлението на болничното заведение, е решил да подари към 200 хиляди лева за закупуване на 15 профилирани кревати за интензивна грижа, 45 инфузионни помпи и 15 монитори, нужни за ефикасната работа на отделението.

Шефът на " Пирогов " проф. доктор Асен Балтов благодари за помощта и разяснява, че новото съоръжение на новото поделение ще обезпечи още по-добра и по-успешна грижа за най-силно засегнатите жертви на пандемията.

Директорът на " Теленор " Джейсън Кинг благодари на всички медицински експерти, които са на първа линия в битката против надемияна и и зрази вяра дарението им да помогне на заболелите.

Телекомът прикани клиентите си да останат у дома като част от битката с пандемията от ковид и напомня, че е дал на всички тях спомагателни 1000 минути за диалози с всички национални мрежи, 10000 МВ за мобилен интернет на оптималната скорост и достъп до всички свои цифрови услуги гратис.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР