Среднощен екшън между полицаи и криминално проявен се е разиграл

...
Среднощен екшън между полицаи и криминално проявен се е разиграл
Коментари Харесай

Нощен екшън: Мъж с БМВ вдигна цялата полиция на крак - бяга, блъсна патрулка и беше прострелян

Среднощен екшън сред служители на реда и престъпно проявен се е разиграл през нощта по улиците на София.

Всички дежурни служители на реда са преследвали мъж с БМВ, разгласен за общодържавно търсене и отказал да спре на сигнал на полицията.

Около 2.30 часа на ул. „ Слатинска ” чиновници на Първо районно управление (на МВР) подали сигнал за прекъсване на лек автомобил „ БМВ 316 ”, чийто лидер не се подчинил и траял придвижването си по бул. „ Цариградско шосе ” в посока излаз от София, оповестява БГНЕС.

Полицейският патрул последвал беглеца, като в това време били известени всички дежурни екипи за в случай че бъде засечено БМВ- то, да бъде спряно. Автомобилът траял по бул. „ Цариградско шосе ” към с. Герман, лидерът още веднъж не се подчинил на подадения от присъединилите се спомагателни полицейски екипи сигнал за прекъсване и траял придвижването си по ул. „ Околовръстен път ”, посока Чепинци.

За следващ път отказал да спре и се насочил в посока към Световрачане. По това направлението били ориентирани спомагателни автопатрули, които траяли след „ БМВ “-то към Нови Искър.

Шофьорът няколко пъти правил опити да избута полицейски автомобил от пътното платно и след дълготрайно гонене, при започване на кв. „ Кумарица ”, той се сблъскал с една от патрулните коли, след което опитал да избяга и да осуети полицейската инспекция.

За да предотврати бягството на дълго преследвания мъж, един от служителите на реда създал изстрел със стоп патрон със служебното си оръжие и го ранил в бедрото. Мъжът е арестуван, открита е самоличността му - В.М. на 26 години, от Първомай. При траялата инспекция станало ясно, че той бил разгласен за общодържавно търсене от РУ-Първомай, престъпно проявен е за обири и шофиране след приложимост на алкохол и не има удостоверение за правоуправление на МПС.

Пострадалият е превозен в болнично заведение за оказване на здравна помощ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР